Efectul PODUL asupra Radio CRAIOVA. Georgică Severin a trimis Corpul de Control, iar PROCURORII au intrat pe fir


Efectul PODUL asupra Radio CRAIOVA. Georgică Severin a trimis Corpul de Control, iar PROCURORII au intrat pe fir

Dezvăluirile făcute în exclusivitate de Podul.ro AICI , dar și cele ”transpirate” în Ziarul de Craiova, AICI și AICI nu au fost trecute cu vederea nici chiar de președintele Radiodifuziunii Române, Georgică Severin, care va trimite Corpul de Control la Craiova, și nici de procurorii care s-au sesizat din oficiu și deja au început să culeagă informații despre ceea ce se întamplă  la Radio Oltenia Craiova, susțin sursele Podul.ro din interiorul instituției din Bănie.

Prima bătălie în Radio Oltenia Craiova a fost deja câștigată de cei patru angajați, subevaluați de managerul Mogoșeanu. După ce în urmă cu două săptămâni aceștia au contestat punctajul evaluării (78 puncte – punctaj BUN), zilele trecute au primit răspunsul: punctaj FOARTE BUN- 88. Și acest punctaj este unul cu cântec pentru că, în prima fază, Florin Brustean, secretar general, Studiouri Regionale, cel care s-a ocupat de contestația acestora le-a transmis punctajul de 87 (BUN), cu 9 puncte în plus față de ceea ce notase managerul de la Craiova. Acesta încerase să împace și capra și varza, știută fiind relația de prietenie interesată cu Mogoșeanu – cazare și chefuri la pensiunea ”La Izvoare” de la Beharca – vezi discutiile purtate pe Facebook, mușamalizarea scandalului cu cele trei mașini de serviciu folosite doar de Mogoseanu.

Numai că, la calcularea din nou a punctajului, s-a observat că managerul Mogoșeanu nu a adunat bine și era 79 în loc de 78. Și în atare condiții, cu scuzele de rigoare și rugămintea de a uita incidental, Brusten le-a transmis punctajul final.

Cea mai grava acuzație care planează asupra lui Mogoșeanu este că a pontat diverși angajați sâmbăta și duminica în conditiile în care aceștia erau acasă. Ba, mai mult, tehnicienii de la emisie, dar și șoferii, îl acuză că îi cheamă la muncă, îi pontează și nu fac nimic pentru că prin decizia lui emisiuniile se fac î n regim selfy (realizatorul face totul, dialoghează cu invitatul, pune muzica…).

Semne de întrebare ridică și diverse contracte pe care Mogoșeanu le-a facut în timpul mandatului său, ca și diverse angajări.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.