Rahat pe tavă pentru Gargamel la Timișoara. „Tudorel, avocatul infractorilor, are mâinile pătate cu sânge. Această lichea comunistă nu are ce căuta în Timișoara”


Rahat pe tavă pentru Gargamel la Timișoara. „Tudorel, avocatul infractorilor, are mâinile pătate cu sânge. Această lichea comunistă nu are ce căuta în Timișoara”

Dacă în București au fost lansate 150 de ouă asupra sediului ministerului condus de Tudorel Toader în semn de protest pentru felul în care acesta schimbă și așa defectele legi ale justiției prin ordonanțe de urgență odioase, la Timișoara, „Gargamel” a fost întâmpiat, luni dimineață, cu rahat la tavă.

Ministrul Justiției ar fi trebuit să participe la bilanțul Curții de Apel din Timișoara, dar a renunțat să mai vină.

”Îl aștept pe Tudorel Toader. Dacă vine la Timișoara îl servesc cu rahat. Este alegerea dânsului dacă îl va mânca aici sau îl va mânca în continuare la partid sau în Guvern”, a declarat protestatarul cu tava plină de rahat pentru publicația Banatul Azi.

„Tudorel, avocatul infractorilor, are mâinile pătate cu sânge. Această lichea comunistă nu are ce căuta în Timișoara. Să-și dea demisia și să plece în Madagascar”, a precizat, pentru Podul, Oscar Manto, unul dintre cei mai cunoscuți protestatari ai TImișoarei, prezent și la acțiunea de luni împotriva lui Tudorel Toader.

Cu câteva ore mai devreme, la București, la sediul ministerului de Justiție, unde săptămâna trecută au fost vărsate ketchup și muștar, s-a derulat o nouă acțiune inedită de protest. De pe o platformă înconjurată cu plasă groasă de Buzău, Cristian Dide, una din cele mai cunoscute figuri ale acțiunilor de gherilă urbană contra mafiei politice, și alți doi-trei protestatari au lansat un atac cu ouă asupra ușilor de la intrarea în ministerul condus de „Tudorel, sluga model”, cum i se spune actualului ministru de Justiție prin Piața Victoriei.

Mai multe detalii AICI

Sursa Foto: Banatul AZI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.