Gafele, prostia și țopenia preministrei Dăncilă, desființate la televiziunea lui Voiculescu - VIDEO


Gafele, prostia și țopenia preministrei Dăncilă, desființate la televiziunea lui Voiculescu - VIDEO

Momentul de o ironie usturătoare la adresa premierului PSD Viorica Dăncilă al actriței Irena Boclină din emisiunea iUmor se bucură de un succes extraordinar în mediul online. Sute de mii de vizulizări pe Youtube și mii de shareuri pe Facebook,  publicul considerând că Irena Boclină a reușit să redea perfect gafele monumentale  ale „preministrei”, să-i imite impecabil ținuta și coafura, ticurile verbale, grimasele, prostia colosală. Situația e cu atât atât mai specială cu cât televiziunea la care a avut loc fabuloasa persiflare aparține trustului controlat de familia infractorului Dan Voiculescu, un apropiat al PSD.

„Doamnelor și domnilor, am preluat portofelul de ministru cu un singur scop: să diminuez țara noastră (...) Am scris și un postulat pe Facebook care mi-am exprimat în el indezirabilul regret că țările din înconjurul Românii mari nu recunosc profitul nostru psihologic de cetățeani care ne tragem cu Traian și Decebal...”, a spus Veo de la Antena1, în vreme ce jurații emisiunii și publicul din sală erau pe jos de râs.

„Viorica Vasilica”  de la iUmor are 38 de ani și este originară din Chişinău, unde a absolvit  Academia de Arte, facultatea Teatru, şi unde timp de şapte ani a fost angajata Teatrului Naţional „Eugen Ionescu“. 

În 2014, Irena Boclină a reuşit să câştige premiul pentru cel mai bun one woman show la Festivalul Internaţional Gala Star, organizat de Teatrul Municipal „Bacovia“ din Bacău.   Un an mai târziu, actriţa s-a mutat în România şi a făcut un master la Iaşi în Artele spectacolului, timp în care a colaborat şi cu Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ şi a jucat într-un spectacol regizat de Radu Afrim, „Măcelăria lui Iov“.   În 2017, Irena Boclincă a venit în Bucureşti pentru alte proiecte, iar anul trecut a participat la show-ul „Românii au talent“, reuşind şi atunci să amuze spectatorii cu interpretarea unui personaj peltic. 
În prezent, Irena colaborează cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“ din Bucureşti.

„La personajul Viorica Dăncilă cele mai importante detalii sunt coafura, timbrul vocal şi gesturile. Dacă ţii cont de aceste lucruri şi reuşeşti să intri în personaj, nu este dificil. Nu orice persoană poate fi parodiată. Trebuie să aibă acel «ceva» pentru a putea fi parodiată. Cu siguranţă sunt şi alte variante de personaje, trebuie să studiez «arena politic㻓, a declarat actrița pentru adevarul.ro



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.