Andrei Caramitru dezvăluie cum pot fi puși cei de la PSD-ALDE sub acuzația de TRĂDARE: Citiți acest articol din legea penală!


Andrei Caramitru dezvăluie cum pot fi puși cei de la PSD-ALDE sub acuzația de TRĂDARE: Citiți acest articol din legea penală!

Economistul USR Andrei Caramitru a atacat Guvernul, printr-o postare pe Facebook, în cazul amânării investițiilor din Marea Neagră de către Compania OMV Petrom din cauza „mediului actual legislativ”.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Efectele dezastruoasei guvernări Dăncilă: OMV Petrom a amânat decizia de a investi în una din zonele Mării Negre

„Exact ce spuneam și ieri. Au reușit sa distrugă exploatarea de gaze din Marea Neagră și au deschis - larg - usa importurilor de la Gazprom . In același timp au dat jos șeful armatei și au blocat achizițiile de tehnica militară. Chiar credeți ca nu înțelegem și nu va vedem ?”, scrie Caramitru în postarea sa.

Totodată, Andrei Caramitru a afirmat că „tot ce se întâmpă acum va ajunge pe mâna procurorilor” și le-a recomandat cetățenilor să citească articolul 394 din legea penală pe trădare.

„Citiți articolul din legea penală pe trădare:
Art. 394: Tradarea
Fapta cetateanului roman de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin:
a) provocare de razboi contra tarii sau de inlesnire a ocupatiei militare straine;
b) subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului;
c) aservire fata de o putere sau organizatie straina;
d) ajutarea unei puteri sau organizatii straine pentru desfasurarea unei activitati ostile impotriva securitatii nationale,
se pedepseste cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi”, a conchis Andrei Caramitru. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.