Radu Paraschivescu o DESFIINȚEAZĂ pe Norica Nicolai: Chiar nu-i e RUȘINE?


Radu Paraschivescu o DESFIINȚEAZĂ pe Norica Nicolai: Chiar nu-i e RUȘINE?

Scriitorul Radu Paraschivescu o ironizează de o manieră spumoasă pe Norica Nicolai (europarlamentar ALDE), într-o postare pe Facebook, după ce aceasta a găsit de cuviință să debiteze că protestatarii aflați lunea trecută la BCU ar fi fost… plătiți.

Vă amintim că nu este pentru prima oară când Norica Nicolai se pretează la astfel de aprecieri de-a dreptul halucinante, discreditând și jignind incalificabil fără a prezenta vreo dovadă.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Radu Paraschivescu.

”Europarlamentarul Norica Nicolai de la ALDE susţine, ştiţi unde, că protestatarii aflaţi lunea trecută la BCU au fost plătiţi. (În treacăt fie spus, salut inspiraţia celui care a botezat acest partid ALDE. Într-adevăr, nu putea să existe nume mai nimerit.)

 M-am numărat printre cei prezenţi la protest, dar n-am primit nimic. Am întrebat în stânga şi-n dreapta. Degeaba. Nimeni n-a vrut să mă îndrume. Asemenea arghirofilie n-am văzut de când sunt.

Mă văd nevoit, aşadar, să apelez la bunăvoinţa doamnei Nicolai. Şi s-o întreb următoarele:

1. Unde e casieria şi ce program de lucru cu protestatarii are?

2. Cum se dovedeşte participarea? Sunt suficiente două-trei fotografii?

3. Se plăteşte pauşal sau în funcţie de durata prezenţei la protest?

4. Scandările se plătesc separat?

5. Noricăi Nicolai chiar nu-i e ruşine? (Ultima e retorică.)

Mulţumesc”, scrie Radu Paraschivescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.