Partidul comunist AUR. Extremistul George Simion: Nicolae Ceaușescu, un președinte mai bun decât aceștia 4 care au fost din 1989 încoace


Partidul comunist AUR. Extremistul George Simion: Nicolae Ceaușescu, un președinte mai bun decât aceștia 4 care au fost din 1989 încoace

În timp ce pozează în marele luptător cu "dictatura sanitară", referindu-se la pandemia COVID și la restricțiile ce au fost impuse pe fondul ei - pe o parte din acestea criticându-le și noi la vremea respectivă ca fiind aberante - candidatul AUR la alegerile prezidențiale, George Simion, îl prezintă pe dictatorul și criminalul Nicolae Ceaușescu ca fiind un președinte mai bun decât cei pe care i-a avut România după 1989, perioadă în care merită să amintim că România a reușit să adere la UE și NATO, ajungând la punctul în care a devenit mai sigură și prosperă ca niciodată. 

Declarația relevantă despre dictatorul și criminalul Nicolae Ceaușescu a fost făcută astăzi de George Simion într-un interviu acordat pentru HotNews. 

Moderator: Cine a fost cel mai bun președinte al României? 

George Simion: Dintre aceștia 4 pe care i-am avut niciunul dintre ei. Nu puteți să mă forțați să zic. Și Ceaușescu a fost mai bun decât aceștia 4 care au fost din 1989 încoace. 

Vedeți video de la 1:04:30:



Trebuie punctat faptul că declarația lui Simion vine la o zi după ce propunerea de premier a partidului AUR, Marius Dorin Lulea, a ilustrat programul pentru educație al formațiunii politice printr-o serie de imagini cu elevi din perioada comunismului. 

Vedeți video:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.