VIDEO. Lucian Judele, candidatul USR la Primăria Sectorului 3, a ajuns plin de sânge la spital după ce a fost bătut de candidatul de la AUR, Alexandru Marco Niţă, de față cu jandarmii / „Noapte bună, România! Noapte bună, democrație din Sectorul 3!”


VIDEO. Lucian Judele, candidatul USR la Primăria Sectorului 3, a ajuns plin de sânge la spital după ce a fost bătut de candidatul de la AUR,  Alexandru Marco Niţă, de față cu jandarmii / „Noapte bună, România! Noapte bună, democrație din Sectorul 3!”

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Sectorului 3, Lucian Judele, a fost bătut, duminică spre luni noapte, în fața unei secții de votare din sectorul 3 de către candidatul de la AUR, Alexandru Marco Niță, la aceeași primărie, câștigată, în final, de controversatul Robert Negoiță. 

Din imaginile filmate de un reprezentant al USR la fața locului rezultă că membrii AUR și USR au avut inițial o aprinsă dispută verbală, Judele fiind apoi lovit cu pumnul în față de auristul Alexandru Marco Niță. Acesta este imediat imobilizat de jandarmii impasibili până la acel moment. VIDEO la finalul textului. 

Colegul lui Marco Niță le spune celor de la USR, prezenți la fața locului, că Judele și-ar fi meritat-o pentru că l-a stropit pe candidatul AUR cu apă. 

Bătăușul - candidat AUR Alexandru Marco Niță pozând în fața unei biserici din București în spiritul fariseismului aurist

„Domnu Judele, de ce ați provocat? De ce ați aruncat cu apă? (...) Aruncă cu apă și tot noi suntem extremiști?!”, continuă să întrebe urlând unul dintre membrii AUR, nepărând să priceapă disproporția dintre cele două gesturi, lovitura fiind faptă de natură penală. VEZI video la finalul textului!

„Așa înțeleg ei democrația. Acest partid extremist a ales violența în această seară dintr-un motiv care nici măcar nu ținea de noi. Am fost să verificăm corectitudinea dintr-o secție și ei, ca niște slugi perfecte ale sistemului și ale lui Robert Negoiță, au sărit la bătaie. Este inadmisibil ca în România anului 2024 un candidat la primărie să fie agresat, să fie lovit cu pumnul în nas”, a comentat în live-ul său Andrei Stan, coleg de partid cu Lucian Judele. 

„Aș fi vrut în acest moment să scriu un mesaj în care să vă mulțumesc tuturor pentru lupta pe care am dat-o împreună pentru Sectorul 3 și pentru Capitală.

Din păcate, acum mă aflu într-un spital... Am ajuns aici din cauza unei traume provocate de oamenii de nădejde ai lui Negoiță trimiși să se asigure că iese cine trebuie.

Trauma a fost, de altfel, provocată de față cu jandarmii și în timp ce eram la telefon cu 112, încercând să le spun să vină urgent pentru că 3 indivizi mă amenință. Nu au mai apucat să ajungă, au venit direct cei de la SMURD să spele balta de sânge.

Adus cu SMURD-ul la spital, sunt certat că am ajuns unde nu trebuie... că pentru urgența mea au nevoie de alți specialiști pe care spitalul nu îi are. Acum se ceartă cei de la SMURD cu personalul medical.

Cei de la SMURD spun că mă lasă aici, iar cei din spital spun că trebuie să ajung urgent în altă parte.

Vă mai povestesc eu altă dată cum se termină noaptea asta...

Până una-alta… Noapte bună, România! Noapte bună, democrație din Sectorul 3!”, a scris Judele pe pagina sa oficială de Facebook.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.