AUDIO. Înregistrări bombă din cloaca politică SOS-AUR! Silvestru Șoșoacă se plânge că soția sa, senatoarea SOS, este rusofilă pe „gratis”, în timp ce Marius Lulea și George Simion (AUR) spală, în România, câte șase milioane de euro pe an, „banii mafiei ruso-transnistrene” / „Să-ți dea și ție măcar 600.000 din ei că tot ești paravanul lor”


AUDIO. Înregistrări bombă din cloaca politică SOS-AUR! Silvestru Șoșoacă se plânge că soția sa, senatoarea SOS, este rusofilă pe „gratis”, în timp ce Marius Lulea și George Simion (AUR) spală, în România, câte șase milioane de euro pe an, „banii mafiei ruso-transnistrene”  /  „Să-ți dea și ție măcar 600.000 din ei că tot ești paravanul lor”

Într-o discuție privată cu realizatoarea TV Gabriela Calițescu (Nașul TV), o apropiată a familiei sale, Silvestru Șoșoacă, partenerul de viață al senatoarei Diana Șoșoacă, i se confesează acesteia cu lux de amănunte despre problemele din căsnicie și din partidul SOS despre care afirmă că este „creația lui” și că politiciana este pe punctul de a-l distruge. 

Divergențele dintre ei au fost atât de mari la un moment dat încât lidera SOS a fost nevoită să se ascundă în baie pentru a nu fi „plesnită”, după cum relatează însuși Silvestru Șoșoacă, care nu lasă să se înțeleagă că ar regreta pornirile de agresivitate fizică împotriva soției sau că ar conștientiza că a „plesni” reprezintă o faptă penală (deși discuția cu Gabriela Calițescu are loc după fapta sa penală împotriva polițistului, iar Silvestru Șoșoacă afirmă în înregistrare că se teme că îl paște pușcăria pentru fapta sa - Podul a scris AICI despre lovirea polițistului)

Discuția Gabriela Calițescu - Silvestru Șoșoacă este publicată pe contul de Tik Tok „dincolodestiri” (gestionat de realizatori ai postului tv Realitatea) în trei episoade, cel mai probabil înregistrările fiind făcute publice de Silvestru Șoșoacă în cadrul disputei virulente pe care o are, în public, de mai multe zile, cu Diana Șoșoacă. Paragrafele de mai jos sunt din partea notată „1/3”

Reproducem și noi câteva pasaje pe care le consideră relevante și de interes public.

„Noi urlam unul la altul și s-a băgat în baie să nu o plesnesc de nenorocită cât e”, afirmă Șoșoacă, explicând că era enervat de faptul că senatoarea se pregătea să meargă la Ambasada Rusiei. 

Nu vizita în sine la ruși îl enerva pe Silvestru Șoșoacă, ci faptul că soția sa nu avea niciun avantaj de imagine sau financiar de pe urma acelei deplasări.

Și în acest context, Silvestru Șoșoacă îi pomenește pe foștii colegi ai senatoarei de la AUR, Marius Lulea  (prim vicepreședinte AUR) și George Simion (liderul AUR), despre care afirmă că spală banii mafiei rusești din Transnistria în România.  

Silvestru Șoșoacă: „I-am spus: eu nu vin cu tine la Ambasada Rusiei! Pe mine m-ai întrebat dacă vreau să merg? M-ai întrebat dacă e momentul oportun? (…) I-am spus: nu te mai duci la ruși, dă-te-n…cu rușii tăi cu tot, că mă scoți dracului din sărite! Îți dă vreun milion de euro careva de acolo că le-ai salvat onoarea? Îți dă un căcat! Simion și Lulea spală câte șase milioane pe an banii mafiei transnistrene, adică ai Rusiei, ce să mai, în România, și tu de duci ca proasta paravanul lor. Să-ți dea și ție măcar 600.000 din ei că tot ești paravan de prost sau ești paravan pe gratis? Și a doua zi am avut dreptate: dă ăia 51 de oameni afară, că s-a dus ea și pe Kuzmin (Valery Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse la București, n.red) l-a mâncat în cur să zică el că ne înțelegem bine cu românii și speră într-o relație…70% a fost declarația lui Kuzmin, 30% a fost prezența ei acolo. Îți dai seama în ce conflict diplomatic ai reușit să bagi România, nu?”. Înregistrarea audio la sfârșitul textului!

Reamintim în acest context faptul că Marius Lulea a renovat fostul sediul al NKVD din zona cartierului Primăverii, lucrare pe care ar fi fost imposibil s-o obțină dacă nu avea conexiuni serioase cu Rusia. PODUL a scris pe larg AICI.

Silvestru Șoșoacă despre cum se poarta senatoarea cu membrii SOS: „Îmi distruge partidul, îmi distruge bruma asta de creație că nici nu e puternică din cauza ei nici nu vin oameni serioși cu bani, cu astea, vin naivi cu sufletul mare, care nu se pricep, amatori, ce să mai….Bă și urlă la ei, și zbiară la ei și abia așteaptă să-i dea afară din partid. Îi pândește, dă câte unul pe săptămână. (…) Face numai rele. Cum să dai, bă, cei mai loiali oameni afară?! Oameni harnici, oameni buni, care aleargă, oameni care și-au pus și ei banii ăia puțini pe care îi aveau, și-au pus sufletul pe tavă și au venit și au făcut lucruri bune. Cum să-i dai afara doar că te cerți cu ei ca o isterică? Nu se poate…e inuman ce face. Mi-e rușine de ei, să mă uit în ochii lor. Că sunt nevinovați, nu au greșit cu nimic, le caută pricini. (..)”


Podul dorește să precizeze și să sublinieze că nu am fi dat publicității această discuție privată (publicat inițial pe Tik Tok pe contul „dincolodestiri” ) dacă ea nu ar fi de interes public. Votanții și simpatizanții celor două partide trebuie să cunoască culisele formațiunilor preferate pentru a avea o idee cât mai clară despre oamenii politici cărora se pregătesc să le acorde votul pentru a-l plasa sau menține în funcții publice cu impact asupra viitorului lor și al României. 

CONTEXT: Scandal monstru cu jigniri și servicii secrete în familia Șoșoacă. Îndepărtat din funcția deținută la SOS, Silvestru își acuză soția de abuz și o jignește: „Iarăși ai căzut psihic? Tratează-te, ia pastile!” / Senatoarea: „A fost înconjurat de servicii pentru că am cea mai mare șansă să ajung președintele României”

CITEȘTE ȘI: Electoratul din Basarabia trebuie să știe că mentorul AUR Moldova, Marius Lulea, a renovat PALATUL lui Putin din București. ”Unionistul” îndopat cu banii Moscovei și sediul NKVD din buricul Capitalei, unde au fost asasinați numeroși eroi anticomuniști

George Simion a devenit incoerent când jurnalistul Mălin Bot i-a cerut să explice cum a ajuns fostul său patron, Marius Dorin Lulea, să renoveze clădirea Federației Ruse. „Spune de întâlnirile cu agenții FSB de la Cernăuți și Chișinău! Răspunde aici de față cu presa! De ce fugi?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.