VIDEO Propagandista pro-rusă Codruța Cerva a fost săltată de polițiști din Piața Victoriei și dusă la INML. Scandalul monstru pe care l-a făcut vuvuzeaua kremlinistă după ce inițial a încercat să se sustragă unui control de rutină al Brigăzii Rutiere. Polițist: "Vă rog să-mi dați documentele!" / Cerva: "N-am chef!"


VIDEO Propagandista pro-rusă Codruța Cerva a fost săltată de polițiști din Piața Victoriei și dusă la INML. Scandalul monstru pe care l-a făcut vuvuzeaua kremlinistă după ce inițial a încercat să se sustragă unui control de rutină al Brigăzii Rutiere. Polițist: "Vă rog să-mi dați documentele!" / Cerva: "N-am chef!"

Propagandista pro-rusă Codruța Cerva - despre care amintim că promova în urmă cu câteva luni întreprinderea de acțiuni de sabotaj pe teritoriul României în domeniul militar, a fost săltată vineri seară de polițiști din Piața Victoriei și dusă cu forța la INML după ce a refuzat să se legitimeze, respectiv să se supună testării privind consumul de alcool și substanțe psihoactive. Conducând un autoturism, Codruța Cerva a încălcat o serie reguli de circulație, context în care polițiștii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice și i-au solicitat acesteia să se legitimeze. 

Însă, conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere prezentat de news.ro, Cerva a adoptat "o atitudine sfidătoare faţă de polițiști şi a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată". Într-un final, după un lung scandal pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează, polițiștii au scos-o cu forța din mașină și au dus-o la secție, respectiv la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

"Ca urmare a acţiunilor conducătoarei auto în cauză, poliţiştii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forţată a acesteia din vehicul şi conducerea ei la sediul subunităţii în vederea îndeplinirii procedurii de identificare şi sancţionare.  

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool şi substanţe psihoactive aceasta a refuzat, devenind violentă verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare şi condusă la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice", au mai precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere. 

Ca prime măsuri luate de autorități, Codruța Cerva a fost sancţionată contravenţional, cu amendă, pentru abaterile săvârşite la regimul rutier şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Redăm scandalul monstru făcut de Codruța Cerva:

Polițist: Vă rog frumos să trageți mașina aici.

Codruța Cerva: Așa, că de ce?! M-ai obstrucționat, te-ai pus în fața mașinii! Cum vă numiți? 

Polițist: Ciochină mă numesc. 

Codruța Cerva: Ciochină, ok. M-ați obstrucționat! V-ați pus în fața mașinii. Mi-ați făcut semn să intru în trafic, am intrat în trafic și v-ați pus în fața mașinii. 

Polițist: Vă rog să-mi prezentați și mie documentele.

Codruța Cerva: N-am chef! Băăă, ia mâna de pe mașină! Ia, ce-mi faci?! Îmi deschizi mașina și mă scoți în mașină. Ia! 

Polițist: Colegul v-a solicitat să trageți mașina aici. 

Codruța Cerva: O trag, o trag, o trag. Nu pot s-o trag cu... 

Polițist: Prezentați-mi documentele.

Codruța Cerva: După ce parchez! Ăăă, sunt la Piața Victoriei. Sunt unul, doi, trei, patru, cinci, șase polițiști, plus mașina care mi-a obstrucționat. 

Polițist: Dați-mi actele.

Codruța Cerva: Nu! Întâi parchez mașina, iar apoi vă arăt actul.

Polițist: Ok, cu spatele, fără alte manevre dați puțin cu spatele și atât. Vă rog frumos, da?!

Codruța Cerva: Pentru ce? 

Polițist: Să stăm de vorbă puțin vă rog. 

Codruța Cerva: Stăm de vorbă și acum. 

Polițist: Păi nu așa, că blocăm banda de circulație. 

Codruța Cerva: De ce ați dat cu picioarele în mașinile oamenilor care au venit la protest? 

Polițist: Aveți obligația să vă legitimați. 

Codruța Cerva: Cerva Codruța este numele meu. Legitimați-mă! Vă dau CNP-ul. 

Polițist: Documentul de identitate vă rog. 

Codruța Cerva: Nu-l am la mine. 

Polițist: În regulă. 

Codruța Cerva: Cerva Codruța. Hai, verificați-mă! 

Polițist: Dați un metru vă rog mai în spate. 

Codruța Cerva: Nu vreau! 

Polițist: E, nu vreți? 

Nu vreau! Dacă erați oameni ok...

Polițist: Hai să vedeți cum vreți...

Codruța Cerva: Ia, ce faceți? 

Polițist: Coborâți din mașină vă rog! 

Codruța Cerva: Că de ce? De ce să cobor din mașină? 

Polițist: Hai, coborâți. 

Codruța Cerva: Ia să văd cum mă luați cu japca... 

Polițiștii intervin în sfârșit!

Codruța Cerva: Ajutoooooooooor! Ia mâna de pe mine! Ajutooooooooor! Ce dai, mă?! Că e totul filmat! Vă fac vedete, băăă! 

Polițist: Calmați-vă, vă rog frumos! 

Codruța Cerva: Doi, patru, șase, opt, zece.

Polițist: Haideți, vă rog frumos! 

Codruța Cerva: Ia mâna de pe mine! Nu-mi lua telefonul! Bă, ia mâna de pe telefon! 

Vedeți video-ul publicat pe Facebook de analista politică Magdalena Bistriceanu:


În ceea ce privește propaganda pe care o face Codruța Cerva pe fondul războiului pe care Rusia îl duce împotriva Ucrainei, reiterăm un episod de-a dreptul scandalos. În aprilie 2023, propaganda rusă a atins noi culmi în România. Prin intermediul vuvuzelelei kremliniste Codruța Cerva, așa-zisă juristă ce a fost promovată fervent de postul România TV, a fost propagată ideea întreprinderii pe teritoriul României de acțiuni de sabotaj în domeniul militar. La acea vreme, producătorul german de armament Rheinmetall anunțase construirea unui centru militar de întreținere și logistică în Satu Mare, pentru a deservi armele folosite de Ucraina în războiul contra hoardelor Kremlinului. Drept reacție, spre încântarea vuvuzelei Codruța Cerva, invitatul acesteia într-un live pe TikTok a precizat că el ar fi dispus să se angajeze la centrul construit de Rheinmetall cu scopul de a sabota mentenanța armelor destinate forțelor Kyivului.

Vedeți video:



Cu privire la propagandista cu pricina, merită reamintit totodată faptul că, în anul 2018, a fost o ferventă susținătoare a regimului infracțional PSDragnea. De altfel, activista civică Angi Șerban a adus în atenția opiniei publice, în repetate rânduri, scena în care propagandista Codruța Cerva a oferit flori unor jandarmi în semn de apreciere că Jandarmeria, în data de 10 august 2018, a gazat și bătut protestatarii care ieșiseră în Piața Victoriei pentru a-și striga oful împotriva regimului infracțional instaurat de Liviu Dragnea, președinte al PSD la acea vreme. 

Angi Șerban: "Mai țineți voi minte mitingul ăla făcut de #muiepsd la PG pt. susținerea Jandarmeriei, imediat după ce ne-au bătut în PV, pe 10 August, ca pe hoții de cai?

Jandarmeria Română atunci era în extaz. Îl puteți observa pe col. Velicu ud tot că primește o floare de la scelerata aia de Cerva.

Aia cu sparanghelul de ieri din PV e tot aia cu bereta, iar aia cu florile, blondă, e d'alu' Sputnik, marea organizatoare, tête-à-tête cu nespălatul ăla de Pleșoianu. 😂😂 Numa' spumă!

Trebuia să ne prindem, mă, din prima că sunt ăștia. Ocultă, 5G, reptilieni, cipuri în vaccin de la drone, draci să-i pieptene. Prea repede am uitat de tata Soroș! Ferească bunuțu' de bolile de care suferă ăștia!

P.S: De-aia n-a avut reacție Jandarmeria, că-n structură sunt tot oamenii care ne-au persecutat pe la proteste. 😉

Și de-aia l-au luat pe sus pe Marian și l-au amendat. De pe trotuar, atenție!

Unele poze sunt pesedite de la Vice, altele de la Epoch".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.