Ioana Constantin: "Iohannis ar putea merge și până la Moscova să-i arate lui Putin ce grupuleț pro-rus a reușit el să bage în Parlamentul unei țări NATO". Jurnalista atrage atenția că PSD și PNL potențează electoral partidul AUR


Ioana Constantin: "Iohannis ar putea merge și până la Moscova să-i arate lui Putin ce grupuleț pro-rus a reușit el să bage în Parlamentul unei țări NATO". Jurnalista atrage atenția că PSD și PNL potențează electoral partidul AUR

Jurnalista Ioana Constantin face o radiografie sumbră a scenei politice de la București, dând de înțeles că PSD, PNL și președintele României Klaus Iohannis au contribuit și contribuie la potențarea electorală a facțiunilor moscovite precum partidul AUR. 

Ioana Constantin avertizează, printre altele, că România are "cel mai agresiv grup de parlamentari pro-Rusia, cum nu există în nicio țară din regiune și din Europa". 

În contextul în care președintele României Klaus Iohannis este absent, aproape în totalitate, din spațiul public și politic românesc, aflându-se în tot felul de vizite externe a căror importanță nu catadicsește, adesea, să le-o explice românilor, Ioana Constantin are o reacție acidă, recomandându-i acestuia să meargă și la Moscova "să-i arate lui Putin ce grupuleț pro-rus a reușit el să bage în Parlamentul unei țări NATO".

"Ușurel, că n-a văzut Simion atâtea cărți de joc câte cărți citise Vadim! Se orchestrează zilele astea o spălare dezgustătoare, ca la manual, a cozilor de topor ale Rusiei, adică a AUR. Se croșetează, cu mici goluri, o scenetă isterică pentru 2024.  

Și nu comandă sceneta asta doar PSD, ci și PNL disperat. Se bagă pe gâtul românilor o adunătură de golănași isterici pro-ruși. Iohannis ar putea merge și până la Moscova, într-un turneu, nu doar să crape de ciudă oligarhii ruși când apare cu avionul, dar și să-i arate lui Putin ce grupuleț pro-rus a reușit el să bage în Parlamentul unei țări NATO. Degeaba face culoar pentru cerealele Kievului spre disperarea fermierilor români, dacă în mandatul lui Rusia a intrat în Parlamentul României. Avem cel mai agresiv grup de parlamentari pro-Rusia, cum nu există în nicio țară din regiune și din Europa. Dar e atât de dezgustător cum oameni absolut decenți, care nu păreau ghidați de comenzile din zona asta, îl profilează pe Georgică. A, și încă ceva, dincolo de mama Rusia, băieții din spatele lor abia așteaptă să prăduiască ce-a mai rămas prin țara asta. Că ei știu exact ce, cum și unde", precizează Ioana Constantin într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.