VIDEO. Tatăl beizadelei drogate amenință cu „războiul” și face declarații bulversante despre victime / „Pregătiți-vă de război!”/ „Vlad nu a consumat droguri”/ „Toate victimele au declarat că au băut. Au băut foarte multă votcă!”


VIDEO. Tatăl beizadelei drogate amenință cu „războiul” și face declarații bulversante despre victime / „Pregătiți-vă de război!”/ „Vlad nu a consumat droguri”/  „Toate victimele au declarat că au băut. Au băut foarte multă votcă!”

După ce în urmă cu doar câteva zile apărea spășit în fața presei și a lui Marian Ceaușescu (video la finalul textului), căruia alegea să-I ofere în exclusivitate o declarație după micul accident din fața DIICOT când l-a lovit cu scuterul electric, Mihai Pascu afirmă, într-o intervenție la România TV, cu totul altceva decât susținuse anterior (când admitea că „acest copil a greșit. A greșit forte mult” și că familia sa este într-o situație îngrozitoare). 

Tatăl lui Vlad Pascu susține,  în această intervenție bulversantă, nu doar că victimele sunt de vină, că au consumat cantități mari de alcool și că au mers „pe sens invers”, ci și că fiul său nu a consumat droguri, potrivit declarațiilor unor martori, avertizând opinia publică să se pregătească de război.

Redăm mai jos halucinantul dialog al lui Pascu senior cu reporterul România TV. 

Mihai Pascu: Declarațiile victimelor, pentru că s-au vehiculat diverse idei, toate victimele au declarat că au băut. Da? Și nu numai, au băut foarte multă votcă, iar la IML au avut peste 0,75 la mie alcoolemie. În toate declarațiile, sunt 15, dacă nu mai multe, toți cei care au declarat au spus că Vlad nu a consumat droguri. Rețineți și acest lucru, pentru că ați reținut că a luat alcool și a ieșit zero, da?

Reporter: Dar au ieșit drogurile la IML…

Mihai Pascu: Da, dar la IML vedeți că la ceilalți (victimele accidentului – N.R.) a ieșit la ceilalți peste 75 la mie…

Reporter: Dar ceilalți nu s-au urcat la volan!

Mihai Pascu: Ceilalți au mers pe sens invers, din punct de vedere legal nu este așa și știm asta.

Reporter: Imaginile arată că mergeau în afara carosabilului…

Mihai Pascu: „Imaginile respective au fost și sunt consultate de un specialist. Specialistul, desemnat de către instanță, cred că este cel mai în măsură să spună ce s-a întâmplat.

Pregătiți-vă de război! Da? Sunt alte și alte probleme pe care televiziunile le ascund. Ideea este că împrumutul României de acum de 3 miliarde este cu 8% dobândă! Și, separat de asta, români, aveți de dat la bănci 1% dobândă mai mare de-acum încolo! Și totul a fost ascuns cu imaginea lui Pascu. Beizadeaua!

La poliția rutieră eu personal m-am dus atunci cu scuterul, nu s-a autosesizat poliția! Mi-am cerut scuze domnului Ceaușescu și, separat de asta, nu înseamnă că eu nu rămân fără permis. Poate un an de zile, dacă nu mai mult. Pentru ce? Doar pentru o nebunie din momentul respectiv când toate televiziunile au sărit pe mine?

Mi-au pus piedică pe scări. N-ați văzut treaba asta! Dumneavoastră, cei din presă! Dar n-ați văzut asta! Nici când m-au înghesuit pe scări, iarăși nimeni nu a văzut nimic. Mi-a fost lovit cotul, vedeți că am imagini. Nu vreau să numesc că ar fi aiurea, da? Mi-a apărut pe post numărul de telefon, casa în care locuiesc…

Am avut drone în curte. Am avut și dronă care a picat în curte! Eu pot să-mi permit să chem poliția în momentul de față? Îmi pare foarte rău. Ați văzut vreodată poliția că mă însoțește când ies din tribunal? Credeți-mă, mi-au furat niște biciclete… nu mi-a găsit poliția bicicletele, le-am găsit eu”. (sursa: RTV)

Vlad Pascu și părinții săi, Mihai și Miruna Pascu, au fost trimiși recent în judecată pentru mai mult infracțiuni, în urma anchetelor desfășurate de către procurorii DIICOT (detalii AICI). După teribilul accident din localitatea 2 mai, soldat cu doi morți, tânărul de 19 ani se află în arest preventiv sub acuzațiile de ucidere din culpă, conducere sub influența substanțelor psihoactive și fuga de la locul accidentului. Recent, instanța a decis ca Miruna Pascu să fie plasată sub control judiciar, urmând ca o decizie definitivă privind eliberarea sa din arestă să fie luată vineri, 13 octombrie.

Intervenția de la RTV a lui Mihai Pascu poate fi vizionată pe canalul de Telegram al Podul

CITEȘTE ȘI: O fostă judecătoare îi desființează pe părinții beizadelei drogate: Mihai Pascu „era nelipsit din ședințele instanței. Avea zeci de litigii cu români amărâți cărora le dăduse bani cu camătă și le luase apoi apartamentele” / Șoferul ucigaș este apărat de „avocata PSD Constanța”, sora subprefectei Marinela Dragnea




„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.