Alianța moscovită AUR-SOS. George Simion: "Da, sigur că suntem deschiși pentru așa ceva! Diana Șoșoacă este mai pătimașă, dar nu e fată rea. I-a zis lu nevastă-mea că nu trebuia să se mărite cu mine, câte și mai câte... Eu încerc să mă abțin"


Alianța moscovită AUR-SOS. George Simion: "Da, sigur că suntem deschiși pentru așa ceva! Diana Șoșoacă este mai pătimașă, dar nu e fată rea. I-a zis lu nevastă-mea că nu trebuia să se mărite cu mine, câte și mai câte... Eu încerc să mă abțin"

Intrând în direct pe Tik Tok în urmă cu câteva zile, alături de propagandista pro-rusă Codruța Cerva, președintele AUR George Simion - în legătură cu care amintim că are interdicție de a intra pe teritoriul Ucrainei - a declarat că partidul său este deschis față de ideea unei alianțe cu SOS, formațiunea politică ce e condusă de senatoarea ex-AUR abonată la Ambasada Rusiei de la București, Diana Șoșoacă. 

Comentând despre disputele pe care le-a avut cu Diana Șoșoacă în spațiul public, George Simion a precizat că aceasta "este mai pătimașă, dar nu e fată rea".

Codruța Cerva: Crezi că există vreo șansă ca la anul relațiile dintre tine și Diana să ajungă la un numitor comun? Adică ai fi dispus să faci o alianță cu SOS? 

George Simion: Fără nicio problemă cu toate partidele care nu au fost la guvernare până acum. Diana e mai zănatică așa, mai rebelă...

Codruța Cerva: E mai pătimașă, Simion! 

George Simion: Este mai pătimașă, dar nu e fată rea. De asta eu mă abțin de fiecare dată când ne atacă. M-a făcut și homosexual, i-a zis lu nevastă-mea că nu trebuia să se mărite cu mine, câte și mai câte... Eu încerc să mă abțin și o să mă abțin și de data asta. Da, sigur că suntem deschiși pentru așa ceva (alianța AUR-SOS - n.red.). 

Vedeți video de la minutul 3: 


Pe tema disputelor dintre cei doi parlamentari, amintim că, în urmă cu 2 săptămâni, prezent fiind la Senat pentru a strânge semnături în încercarea de a iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, președintele AUR a fost întâmpinat de fosta sa colegă. Diana Șoșoacă l-a acuzat pe Simion că îi apără pe auriștii suspectați că au violat o fată de 17 ani la așa-zisa școală de vară a AUR. Drept reacție, Simion a replicat că scandalul sexual în care este implicat partidul său reprezintă doar o diversiune "a sistemului".

Diana Șoșoacă: De ce ai venit la Senat? 

George Simion: Să strâng semnături pentru demiterea lui Ciolacu. Ne trebuie 117 parlamentari. 

Diana Șoșoacă: Dar contra violurilor ce spuneți? 

George Simion: Asta este o minciună a sistemului. 

Diana Șoșoacă: Nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastră să acuze o fată de 17 ani că ea e vinovată, că membrii dumneavoastră au violat-o? 

George Simion: Nu există membri AUR. 

Diana Șoșoacă: Apărați violatorii și vă bateți joc de copii. Nu vă e rușine? 

George Simion: Nu mai mințiți, doamnă. Răspândiți minciuni. 

Diana Șoșoacă: Pleacă de aici, susținător de violuri și de violatori! 

George Simion: Șoșoacă face ce știe - îl susține pe Ciolacu. Pesedisto, pleacă de aici! Pesedistelor, plecați de aici! 

Diana Șoșoacă: Nu vrem susținători de violatori în sală! Nu vrem susținători de violatori în sală! 

George Simion: Du-te, pupă-l pe Ciolacu! 

Diana Șoșoacă: L-ai pupat tu destul!

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.