VIDEO. A murit Lisa Marie Presley. Vestea tragicei dispariții a fost făcută publică chiar de mama sa


VIDEO. A murit Lisa Marie Presley. Vestea tragicei dispariții a fost făcută publică chiar de mama sa

Lisa Marie Presley, unicul copil al legendei rock'n'roll Elvis, a murit la vârsta de 54 de ani. Vestea morții a fost împărtășită chiar de mama sa care fusese anterior fotografiată devastată în fața spitalului din California în care s-a stins Lisa Marie. Imagini AICI

„Cu inima grea trebuie să vă împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a declarat Priscilla Presley.

Lisa Marie, de asemenea cântăreață, a fost transportată de urgență la spital în cursul zilei de joi. Presa americană a relatat că aceasta a făcut stop cardiac.

Ea a fost găsită inconștientă în casa ei din Calabasas, California, au precizat surse apropiate familiei pentru publicația americană TMZ.

„A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată", a declarat Priscilla Presley într-un comunicat.

„Vă cerem să ne respectați intimitatea în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi inimaginabile", a mai spus ea.

Mama ei nu a oferit detalii despre posibila cauză a morții.

Citând o sursă apropiată Lisei Marie Presley, TMZ a relatat că vedeta a fost găsită inconștientă de către angajați și fostul său soț Danny Keough, care locuiește pe aceeași proprietate. Acesta din urmă ar fi efectuat manevre de resuscitare până la venirea echipajelor de salvare. Medicii au reușit să-i facă inima să bată din nou administrându-i epinefrină - cunoscută în mod obișnuit sub numele de adrenalină – și transportând-o ulterior la spital unde s-ar fi produs decesul în cursul nopții de joi spre vineri. 

În timp ce scria prefața cărții lui Harry Nelson - The United States of Opioids: A Prescription for Liberating a Nation in Pain – Lisa Marie Presley a dezvăluit pentru prima dată despre dependența sa de analgezice, opioide și cocaină, relatează Daily Mail.

Ea preciza, în 2019, că este un miracol că mai trăiește, explicând apoi că a început să ia opioide după nașterea gemenilor săi Vivienne și Finley în 2008 (Lisa Marie avea patru copii).

„S-ar putea să citiți asta și să vă întrebați cum, după ce am pierdut oameni apropiați, am căzut și eu pradă opioidelor”, spune fiica legendrului cânăreț rock'n'roll.

„A fost nevoie doar de o prescripție pe termen scurt de opioide în spital pentru ca eu să simt nevoia apoi să continui să le iau”.

Dependența a făcut parte din viața vedetei încă de când era copil, tatăl ei și fostul ei soț, Michael Jackson, murind amândoi din cauza unor complicații cauzate de consumul de droguri sau antiinflamatoare.

Lisa Marie avea doar nouă ani când și-a văzut tatăl (42 de ani) ei prăbușit pe covor cu fața în jos.

 

Lisa Marie a încercat să nu dezvăluie public depedența cu care lupta, înse detalii despre aceasta au ieșit la iveală în momentul divorțului de cel de-al patrulea soț al ei - muzicianul Michael Lockwood.

Fiica lui Elvis Presley a fost căsătorită de patru ori, printre soții săi celebri numărându-se actorul Nicolas Cage și superstarul Michael Jackson. 

În urmă cu trei zile, Lisa Marie și Priscilla Presley participaseră la ceremonia de decernare a Globurilor Aur, unde actorul Austin Butler a fost recompensat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol dramatic datorită prestației sale din pelicula „Elvis” (Foto jos și video jos; Lisa Marie, Priscilla Presley și Austin Butler).

 



 

 

 

 

 



 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.