Teroarea instaurată de Putin se întoarce împotriva lui. Un oficial american dezvăluie că există un blocaj major de comunicare la Kremlin


Teroarea instaurată de Putin se întoarce împotriva lui. Un oficial american dezvăluie că există un blocaj major de comunicare la Kremlin

Liderii militari ruși nu îi spun președintelui Rusiei, Vladimir Putin, adevărul complet despre ceea ce se întâmplă pe teren în Ucraina, a declarat un oficial american pentru Fox News.

"Putin nici măcar nu știa că armata lui folosește și pierde recruți în Ucraina, ceea ce arată o întrerupere clară a fluxului de informații exacte furnizate președintelui rus", a spus oficialul.

Nu numai că Putin este ținut în întuneric cu privire la cine luptă în numele țării sale, ci nu i se spune nici cum se descurcă acele trupe, a precizat oficialul.

"Credem că Putin este dezinformat de consilierii săi cu privire la cât de prost se comportă armata rusă", a declarat oficialul pentru Fox News, adăugând că nici consilierii lui Putin nu îi spun adevărul despre cât de grav este lovită economia Rusiei de sancțiuni.

Oficialul american a mai precizat că întreruperea liniilor de comunicare e cauzată de faptul că respectivilor consilieri le este "prea frică să-i spună adevărul" lui Putin, ceea ce arată că teroarea instaurată de acesta se întoarce treptat împotriva lui. 

Începând cu invazia din 24 februarie, forțele rusești s-au luptat mai mult decât era de așteptat. În timp ce forțele rusești au înconjurat orașul Mariupol, iar luptele grele continuă la Harkiv, ucrainenii au ținut până acum invadatorii departe de capitala Kiev. (sursa: Fox News)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.