O femeie din Maramureș și copilul acesteia au fost călcați intenționat cu mașina de o șoferiță din București. Motivele dublului omor sunt terifiante


O femeie din Maramureș și copilul acesteia au fost călcați intenționat cu mașina de o șoferiță din București. Motivele dublului omor sunt terifiante

O femeie în vârstă de 43 ani, din Maramureș, și băiețelul acesteia, în vârstă de 5 ani, au fost loviți intenționat, în localitatea Villach, Austria, de un autoturism la volanul căreia se află o altă femeie. Tot româncă, din București, în vârstă de 37 de ani, scrie presa austriacă. Șoferița circula cu peste 100 km la oră în condițiile în care în zonă viteza este limitată la 30 km/oră. 

Tragedia s-a produs la ieșirea dintr-un parc. 

După ce i-a lovit mortal pe cei doi, șoferița nu a oprit, ea parcurgând încă aproximativ 500 de metri. Mașina, cu numeroase urme de sânge, a fost descoperită de anchetatori la aproximativ 500 de metri de locul accidentului, pe un drum forestier, iar presupusa criminală a fost găsită în apropierea acesteia cu multiple tăieturi de cuțit. Se pare că încercase să-și pună capăt zilelor. A supraviețuit însă și în prezent este internată, sub supravegherea poliției. 

Potrivit procurorilor austrieci, cele două românce se cunoșteau. Victima a fost căsătorită cu un cetățean austriac, tatăl copilului ucis, de care a divorțat în urmă cu doi ani. Acesta a avut apoi o relație cu șoferița din București, dar și de aceasta s-a despărțit ulterior. Bucureșteanca bănuia că austriacul s-ar fi întors la fosta soție și ar fi vrut să se răzbune.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.