Brigitte Bardot, 87 de ani, refuză să se vaccineze împotriva Covid-19. „Sunt alergică la toate produsele chimice”


Brigitte Bardot, 87 de ani, refuză să se vaccineze împotriva Covid-19. „Sunt alergică la toate produsele chimice”

Întrebată de săptămânalul Gala dacă se va vaccina, legendara actriță franceză Brigitte Bardot, care trăieşte retrasă într-o vilă de la malul Mediteranei, la Saint-Tropez, a răspuns că este „alergică la toate produsele chimice. 

„Nu! Sunt alergică la toate produsele chimice. Chiar dacă am călătorit în Africa, am refuzat să-mi fac vaccin contra febrei galbene. Medicul meu de atunci mi-a dat un certificat fals. Am plecat şi am revenit în formă bună!”, a precizat ea, potrivit news.ro.

Bardot a mai spus că, de altfel, se simte bine ca octogenară. „Bineînţeles, am 87 de ani, dar nu par să-i am. Nu am fire de păr albe, sunt foarte slabă. Am o dublă artroză de şold, merg cu cârje, dar, dacă îmi cer să dansez rumba, cha-cha sau flamenco, vă jur că am chef să mă mişc...”, a mai spus ea. „Moartea trebuie să vină într-o zi. Este ca îmbătrânirea, nu avem scăpare”, a conchis actrița.

Franța are una dintre cele mai mari rate de vaccinare împotriva COVID-19 din Uniunea Europeană, cu aproape 90% dintre francezi cu vârsta de 12 ani și peste vaccinați.

Președintele francez Emmanuel Macron este în acest moment ținta unor critici virulente din partea mass-media și a clasei politice după ce a afirma într-un interviu că are de gând să le „facă zile fripte nevaccinaților”. Detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.