România RE-EDUCATĂ. Imagini șocante cu bolșevicii galbeni de la Iași care au năvălit într-o grădiniță unde au ținut discursuri și au ridicat copii de 3-4 ani în picioare. I-au pozat apoi pe micuți în ipostaze umilitoare și le-au publicat imaginile însoțite de texte agramate


România RE-EDUCATĂ. Imagini șocante cu bolșevicii galbeni de la Iași care au năvălit într-o grădiniță unde au ținut discursuri și au ridicat copii de 3-4 ani în picioare. I-au pozat apoi pe micuți în ipostaze umilitoare și le-au publicat imaginile însoțite de texte agramate

Anomaliile revoltătoare petrecute la Iași, cu ocazia deschiderii noului an școlar, și care i-au avut ca protagoniști, printre alții, pe liderul PNL Iași, Alexandru Muraru, și pe primarul orașului, Mihai Chirica, au fost semnalate de către jurnalistul de investigații Gabriel Gachi pe pagina sa de Facebook.  

„Imaginea în care Mihai Chirica ține un speech în fața unor copii de grădiniță, obligați să-l urmărească, este de noaptea minții. Observați polițistul și preotul prezenți la festivitatea de deschidere a unei grădinițe! Observați cât de artistic și-a ales unghiul fotograful personal al primarului. Partidul Conducător ne dictează viața în continuare!”, scrie Gabriel Gachi. 

Imaginea menționată de Gachi (foto sus) este postată pe pagina publică a primarului Mihai Chirica, unde acesta menționează că „fiecare elev din acest oraș este, într-un fel, și copilul meu”. Cu alte cuvinte, Chirca admite, involuntar, că se folosește de copiii Iașului la fel ca și de cel personal pe care nu a ezitat să-l amestece, deși nu împlinise nici măcar un an de existență, în afacerile sale imobiliare dubioase. Amintim că media a scris recent despre situația imobiliară deosebită din familia Chirica, unde Ștefan, băiețelul primarului în etate de 11 luni, devenea, acum trei ani, proprietarul unei locuințe evaluate la peste 250.000 de euro (teren de 836 de metri pătraţi, pe care se află o casă de 136 de metri pătraţi, cu cinci camere, două băi, două bucătării, patru holuri şi două pivniţe, şi un garaj de 18 metri pătraţi). 

Imagini cu adevărat bulversante de la grădinița ieșeană luată cu asalt de liberali au fost publicate însă chiar de liderul PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, un apropiat al președintelui Klaus Iohannis, care l-a trimis ambasador în Statele Unite pe fratele geamăn al acestuia, Andrei Muraru, un ”infractor dovedit”, după cum atrăgea atenția politologul Vladimir Tismăneanu. Podul a relatat AICI cazul lui Andrei Muraru.  

Însoțite de un text cu inadmisibile greșeli gramaticale („copii” scris greșit nearticulat, cu doi „i”, în loc de trei), imaginile publicate de Muraru dezvăluie umilința la care au fost supuși micuții, mulți dintre ei aflați cel mai probabil la primul contact cu sistemul educațional de stat. Ridicați în picioare de pe scăunelele în care fuseseră țintuiți pentru ca politicienii să-și facă numărul electoral, copilașii au fost determinați să-și ducă mâna la inimă, în semn de patriotism de cea mai pură inspirație comunistă, pe parcursul intonării imnului național. 

 

Redăm mai jos mesajul agramat al lui Alexandru Muraru, „conceput” într-un limbaj de lemn care i-ar face invidioși până și pe participanții la ultimul congres pecerist din noiembrie 1989:  

 „La deschiderea anului școlar, am avut plăcerea de a vizita Grădinița cu Program Prelungit nr. 20 Iași. 

Copii ne încarcă cu energie și pozitivism. 

De aceea, m-am bucurat să văd din nou zâmbetele celor mici la început de an școlar, după o perioadă mai dificilă pentru învățământul românesc. 

Totodată, am apreciat dăruirea și implicarea cu suflet a personalului de aici, șlefuind caractere de la cele mai fragede vârste”.  

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV FOTO Alexandru Muraru, oficial al Guvernului României, glorifică și aplaudă Armata Roșie genocidară, insultând incalificabil veteranii de război și memoria martirilor Armatei Regale. Istoricul peștelui prăjit și iubirea pentru tancurile Rusiei

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.