Petele negre din istoria PNL. Un lider liberal arată de ce NU e surprinzător blatul aripii Cîțu cu PSD: "Să nu uităm că Tudorel a fost propus la CCR de peneliști. USRPLUS ne-a pus în față o oglindă în care galbenul se vede roșu"


Petele negre din istoria PNL. Un lider liberal arată de ce NU e surprinzător blatul aripii Cîțu cu PSD: "Să nu uităm că Tudorel a fost propus la CCR de peneliști. USRPLUS ne-a pus în față o oglindă în care galbenul se vede roșu"

Vicepreședintele PNL Diaspora Franța, profesorul de filosofie Ciprian Apetrei, a explicat, într-o postare pe Facebook, de ce nu e surprinzător blatul dintre aripa Cîțu și PSD. În acest sens, Apetrei a trecut în revistă mai multe pete negre din istoria postdecembristă a PNL. De asemenea, liderul liberal le-a transmis colegilor de partid că USRPLUS "le-a pus în față o oglindă în care galbenul se vede roșu".

"Să nu uităm perioada USL. Când PNL i-a adus în Parlament pe Gigi Becali, Petre Roman sau pe Roșca Stănescu. Să nu uităm că Tudorel Toader a fost propus la CCR de PNL. Că PNL a susținut alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin.  

Toate acestea cu sprijinul și spre bucuria PSD. Oamenii din PNL care au făcut aceste lucruri posibile sunt încă în funcții importante.  

Nu este surprinzător sprijinul primit acum de la PSD. Uitați-vă la măsurile care nu au fost luate în ultimul an. La promisiunile neîndeplinite. Se potrivesc perfect pe interesele PSD.  

Nu este surpinzător nici sprijinul total al PSD-ului de limbă maghiară, care se bucură de cel mai bun moment din istoria sa, la putere cu PNL, dar cu rolul de apărare a agendei PSD. Trebuie să fie petreceri zilnice pe acolo.  

Cum am ajuns însă să se implice PSD în alegerea președintelui PNL? Cum ne vom spăla vreodată de aceasta rușine?  

Vrem, nu vrem, USR+ ne-a pus în față o oglindă în care galbenul se vede roșu. Iar Marcel desenează mustăți portretelor Brătienilor", a scris Apetrei pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.