VIDEO. Circ cu Gabriela Firea și Denise Rifai la Kanal D. Pesedista a bocit și l-a reclamat pe Liviu Dragnea că a amenințat-o cu moartea


VIDEO. Circ cu Gabriela Firea și Denise Rifai la Kanal D. Pesedista a bocit și l-a reclamat pe Liviu Dragnea că a amenințat-o cu moartea

Fostul primar al Capitalei, senatoarea PSD Gabriel Firea, a dezvăluit în premieră la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai, că a fost amenințată cu moartea de fostul șef pe linie de partid, Liviu Dragnea. 

„V-a amenințat LIviu Dragnea cu moartea?”, a chestionat-o Denise Rifai.  

„M-a amenințat”, a răspuns Firea, înecându-se parcă în aceste dezvăluiri extraordinare de care nu a mai pomenit vreodată, chiar dacă Dragnea se află de mai bine de doi ani în închisoare la Rahova. Și acesta din urmă povestea la un moment dat, la Antena 3, că ar fi fost vizat de un asasinat, cei patru presupuși asasini cazându-se în buricul capitalei, la unul dintre cele mai renumite hotele – Athenee Palace Hilton. Întrebat în mod repetat de jurnaliști de ce nu a depus plângere, Liviu Dragnea a spus că nu a avut încredere în instituții.  

În clipul de prezentare al emisiunii, care va fi difuzată marți, de la orele 23, Firea mai este surprinsă manifestându-și un fel de neîncredere în actualul lider al PSD, declarându-și iubirea față de soțul său, Florentin Pandele, și izbucnind în lacrimi, aparent fără un motiv clar.  

Denise Rifai: Vă temeţi că veţi fi mazilită politic de Marcel Ciolacu? 

Firea: Orice se poate întâmpla în politică. 

Denise Rifai: Este soţul şeful dvs. politic? 

Firea: Este stăpânul inimii mele. 

Denise Rifai: V-au pus viaţa în pericol problemele de sănătate? 
Firea: Nici acum nu se ştie diagnosticul. 

Denise Rifai: Când aţi plâns ultima dată? 
Firea izbucnește în lacrimi.  



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.