VIDEO. Emmanuel Macron a fost întrebat de un copil cum se simte după scatoalca încasată recent. „Sunt bine, dar nu a fost plăcut!”


VIDEO. Emmanuel Macron a fost întrebat de un copil cum se simte după scatoalca încasată recent. „Sunt bine, dar nu a fost plăcut!”

Aflat joi în vizită la o școală din Poix-de-Picardie, localitate din departamentul Somme, președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost întrebat de un copil cum se simte după palma încasată recent. 

„Ça va la claque que tu t'es prise ?”/„Cum te simți după palma primită?”, l-a întrebat elevul pe Macron, schimbul de replici dintre cei doi fiind surprins de camerele video. 

Președintele Franței a zâmbit și i-a spus că se simte bine, că nu a fost ceva grav, dar că nu a fost plăcut să fie lovit. 

„Nu e bine niciodată să vă loviți între voi, nici măcar în curte. Nu e bine. A greșit”, le-a mai spus Macron elevilor. 



Damien Tarel, bărbatul care l-a pălmuit pe Emmanuel Macron, în timpul unei vizite în regiunea Drome, din sud-estul țării, a fost condamnat, pe 10 iunie, la patru luni de închisoare cu executare. Decizia instanței a venit la doar două zile de la incident. Tarel a declarat instanței din Valence, sudul Franței, că este un simpatizant de dreapta care a acționat pentru că președintele a susținut tot ceea ce era putred în Franța.  



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.