VIDEO Smardoiul Mihai Lasca, cu care ne-am pricopsit în Parlament din cauza AUR, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare


VIDEO Smardoiul Mihai Lasca, cu care ne-am pricopsit în Parlament din cauza AUR, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Deputatul Mihai Ioan Lasca, cu care ne-am pricopsit în Parlament din cauza toxicului partid AUR, a fost condamnat definitiv, miercuri, 2 iunie, de Curtea de Apel Oradea, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe. De asemenea, instanța a hotărât că deputatul trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Oradea sau Direcției Generale de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Bihor, pe o perioadă de 120 de zile.

Pe 24 august 2019, pe DN79 Oradea - Salonta, la ieșirea din Nojorid, Mihai Lasca a blocat o mașină, iar ulterior l-a luat la bătaie pe cel aflat la volan, adică pe iubitul fostei sale partenere de viaţă. Victima le-a povestit judecătorilor că, după ce autoturismul i-a fost blocat, Lasca a coborât din mașina sa și a încercat să deschidă portiera șoferului. Pentru că nu a reușit, a rupt ștergătorul din partea stângă și s-a îndreptat spre portiera din dreapta-față. A deschis-o și a urcat în vehicul, unde l-a lovit pe cel aflat la volan în față și în zona costală. În urma agresiunii, victima a suferit răni multiple (TCF, fractură perete lateral sinus maxilar stâng, hemosinus asociat, chist subarahnoidian, nevralgie trigeminală) și a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale. (sursa: bihorjust.ro)

Întreaga scenă a fost înregistrată de un alt șofer. Ulterior, filmarea a fost folosită ca probă în proces contra lui Lasca, pe atunci administrator al unei firme de pază. Redăm video în cele ce urmează: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.