VIDEO. SURSE. Liderul Hamas ar fi intrat în comă și ar fi murit de COVID-19


VIDEO. SURSE. Liderul Hamas ar fi intrat în comă și ar fi murit  de COVID-19

Siteul jewishpress.com scrie că surse media libaneze și arabe au transmis că liderul islamiștilor Hamas, Hassan Nasrallah, 60 de ani, ar fi murit în noaptea de luni spre marți, răpus de noul coronavirus.  

Într-un video recent, Nasrallah a tușit părând că are probleme respiratorii serioase. Tot pe surse ar fi venit și informația potrivit căreia acesta ar fi intrat în comă și ar fi fost spitalizat, posibil chiar în Iran, la scurt timp după filmarea în care acuza că Israelul este pe cale să declanșeze un război regional. (video mai jos)

JewishPress.com atrage însă atenția că, de a lungul anilor, au circulat nenumărate informații false cu privire la moartea lui Nasrallah. 

Expertul în Orientul Mijlociu Shimrit Meir a confirmat că există zvonuri cu privire la posibila moarte a lui Nasrallah, dar a atras atenția că pe acest subiect nu există însă nicio informație oficială.  



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.