O cunoscută jurnalistă dezvăluie motivul pentru care Vlad Voiculescu este demonizat de mai toată presa și explică de ce „cea mai buna mișcare politică a USR PLUS” ar fi nominalizarea acestuia, din nou, pentru ministerul Sănătății


O cunoscută jurnalistă dezvăluie motivul pentru care Vlad Voiculescu este demonizat de mai toată presa și explică de ce „cea mai buna mișcare politică a USR PLUS” ar fi nominalizarea acestuia, din nou, pentru ministerul Sănătății

În contextul în care Vlad Voiculescu lansează atac după atac la premierul Florin Cîțu, comparându-l pe fostul său șef de guvern chiar cu unul dintre cele mai odioși premieri de după 1989, Victor Ponta, jurnalista de investigații Ondine Gherguț scrie pe pagina sa de Facebook că „cea mai buna mișcare politică a USR-PLUS ar fi nominalizarea lui  Vlad Voiculescu pentru funcția de ministru al Sănătății. E singura soluție pentru siguranța bolnavilor fără pile, săraci pentru ca sunt plătitori de taxe și impozite, bani din care se servesc paraziții pentru propriile salarii și pensii nesimțite”.  

„Armata de profitori din presă îl demonizează pe Vlad Voiculescu de teamă să nu piardă milioanele de euro pe care le-ar primi pentru a susține așa-zisa campanie împotriva Covid19. (...) Cîțu a anunțat relaxarea relaxării de la 1 iunie. De parcă până acum, în valul trei, ar fi existat restricții.  Pe străzi masca nu se mai poartă. Puțini o poartă corect în magazine. Consecințele: crește numărul noilor îmbolnăviri, crește numărul bolnavilor grav pentru ca ajung la spital în ultima fază a bolii, crește numărul deceselor!  Asta e guvernarea Cîțu!  În istorie va rămâne perioada asta drept "Covidul lui Cîțu", așa cum a rămas "Ciuma lui Caragea", mai scrie Ondine Gherguț.  

"În ultimele zile eu sunt şocat, nu ştiu dacă avem de a face cu un nou Ponta sau... poate că e o întâmplare, poate că e nervos în perioada asta şi nu-l mai înţeleg eu, dar ce se întâmplă în ultimele zile mi se pare pur şi simplu halucinant”, a afirmat Vlad Voiculescu, luni seară, la Prima TV, referindu-se la premierul Florin Cîţu. 

Voiculescu mai spune că acesta mai poate fi liderul echipei aflate la guvernare. 

"Eu nu cred că liderul unei echipe poate să mai fie acolo ca lider al echipei dacă nu are niciun fel de spirit de echipă, dacă foloseşte orice breşă, orice mică problemuţă, falsă câteodată, ca să dea într-un membru al echipei. Şi vedem ce s-a întâmplat la Foişor. La Foişor, Ministerul Sănătăţii nu a avut nicio implicare altfel decât că a aprobat o acţiune a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă într-un spital care aparţinea Primăriei. Lucrurile s-au gestionat mai degrabă prost (...) Dacă mă uit în urmă, vedem că nu s-a cerut nici măcar demisia managerului, nu s-a cerut demisia celui care a coordonat acţiunea sau a şefului său, adică DSU, MAI nu s-a discutat niciun moment, dar niciun moment, în schimb, cine a fost vinovatul de serviciu? Ministrul Sănătăţii care, repet, nu a iniţiat acţiunea, nu a coordonat acţiunea, nu a fost la faţa locului şi nici nu avea ce căuta”, a adăugat Voiculescu, citat de news.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.