Unionistul Octavian Țîcu, predicție apocaliptică pentru deputații PSRM: ”Veți ajunge în TOMBERON!” Anticipatele, spaima lui Dodon și a tuturor socialiștilor


Unionistul Octavian Țîcu, predicție apocaliptică pentru deputații PSRM: ”Veți ajunge în TOMBERON!” Anticipatele, spaima lui Dodon și a tuturor socialiștilor

Liderul PUN, deputatul Octavian Țîcu, este de părerea că după alegerile parlamentare majoritatea deputaților socialiști vor ajunge „în tomberon”, și asta pentru că cetățenii „s-au săturat” de asemenea politicieni. 

Potrivit Deschide.md, declarația a fost făcută în cadrul ședinței plenare a Parlamentului.

Țîcu a venit cu un mesaj către socialistul vasile Bolea care și-a permis în cadrul ședinței forului suprem să facă mai multe declarații ofensatoare la adresa deputaților din opoziție.

Sunteți stresați după ce s-a întâmplat ieri la Curtea Constituțională când mai nu ați ajuns în tomberon, dar să știți că asta vă așteaptă pe majoritatea dintre voi. Poporul e sătul de voi. Să înțelegeți asta. Asta o să vedeți la alegeri”, a declarat liderul PUN.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.