VIDEO Ciolacu se luptă cu Guvernul Cîțu, dar și cu Limba Română: "Exodul a românilor să muncească în străinătate să-l stopăm"


VIDEO Ciolacu se luptă cu Guvernul Cîțu, dar și cu Limba Română: "Exodul a românilor să muncească în străinătate să-l stopăm"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a susținut joi o conferință de presă la Botoșani pe parcursul căreia a dus o aprigă luptă atât cu Guvernul Cîțu, dar nu în cele din urmă și cu Limba Română. 

"Judeţul dvs, nu numai la buget, dar şi la rectificare şi la alocările din fondul de rezervă al primului-ministru aţi primit fabuloasa sumă de zero lei, zero bani. Ăsta este modul de a face politică după 30 de ani în România, cel mai ruşinos mod de a face politică şi eu îi adresez domnului Cîţu aceeaşi propunere, ca să lase botoşănenii să îți oprească toate impozitele la nivel judeţean şi ale administraţiilor PSD fiindcă ştiu să şi le drămuiască şi să fie eficienţi, dacă tot nu alocă niciun ban de la Guvern către administraţiile PSD.

Vom continua în Parlament să ne impunem punctul de vedere şi să solicităm ca cel puţin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să vină să fie prezentat în Parlament şi să fie unul echitabil atât din punct de vedere ca şi reprezentare politică, dar şi administrativă între zonele de dezvoltare unde există discrepanţe.

Şi cred că exodul, în principal din zona Suceava, Botoşani, a românilor să muncească în străinătate să-l stopăm prin investiții echitabile şi echilibrate în infrastructurile judeţene şi locale", a zis Ciolacu. 

Vedeți video de la 7:10: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.