VIDEO. Sabin Gherman îi desființează pe smardoii AUR: „Sunteți găinarii ideologici ai neamului”/„Sunteți spermograma ratată a poporului român”


VIDEO. Sabin Gherman îi desființează pe smardoii AUR: „Sunteți găinarii ideologici ai neamului”/„Sunteți spermograma ratată a poporului român”

Injuriile și amenințările, comportamentul de interlopi și agresivitatea de recuperatori a reprezentaților AUR la adresa parlamentarilor USRPLUS au stârnit mânie în rândul opiniei publice, care și-a exprimat dezgustul față de atitudinea adoptată de cei mai noi reprezentanți ai poporului, care promiteau, în campania pentru parlamentare, o politică anti-sistem, bazată pe valori, educație, meritocrație și setată pe nevoile celor mai ignorați dintre cetățeni. Până acum s-au remarcat însă mai ales prin circ și acțiuni populiste, situația de miercuri cu deputatul Dan Tănasă înjurând /amenințând cel puțin doi deputați de la USR determinându-l pe publicistul și influencerul Sabin Gherman să afirme că cei de la AUR sunt „găinarii ideologici” ai neamului și încă un motiv ca tinerii să se scârbească de situația din țară și să aleagă drumul străinătății.  

Redăm mai jos câteva din opiniile exprimate de Gherman într-un videoclip deosebit de virulent la adresa AUR, pe care i-a catalogat inclusiv drept „spermograma ratată a poporului român”.  

„N-aș mai fi avut niciun chef să vorbesc despre auriștii lui pește prăjit, dar deja ăștia o iau pe arătură urât. L-ai văzut de Dan Tănasă, în sfârșit cu un loc de muncă stabil, cum îl bagă în mă-sa pe un deputat de la USR? 

Ăștia sunt nimenea în drum veniți la un porcoi de bani pe care tovarășul popor îi plătește și s-au suit scroafele în copac. Și nimenea în drum s-a văzut deputat și dacă e deputat, dă pe dinafară. Pentru că ei nu pricep că puterea este adevărată când ești în stare s-o împarți cu cei care ți-au dat această putere. Nu! Pentru că sunt niște nimeni simt nevoia să se prezinte. (…)  

Inadaptații ăștia care au intrat acum în Parlament și care își spun antisistem, dar de fapt, nu sunt antisistem, ei sunt anticultură. Să vii să-i spui unui om că îl bagi în ma-sa ca să nu repet și eu cuvintele alea, mi se pare josnic, mi se pare o găinărie. Dar ăștia sunt găinarii ideologici...ai noștri. I-a votat poporul român. 9% dintre ăia care au fost la vot au simțit nevoia să fie și ei găinari într-un fel sau altul sau poate unii abia și-au dat seama. Minciunile astea, cretinătățile astea extraordinare fac victime. Știi unde fac victime? O să-ți vezi copilul pe Skipe! Cum o să mi-l văd și eu. Fiică-mea mi-o zis de la început: plec, asta nu e o țară de trăit. La început i-am zis dar cum să pleci, dar știi că România....acum, știți ce-i spun: pleacă, draga tatei că decât îți mânci viața într-o țară care nu respectă absolut nimic este preferabil să mergi într-o țară în care munca ta este respectată, într-o țară în care ăștia sunt excepții, nu sunt regulă.  

Îți mai pun o dată secvența (cu Dan Tănasă înjurând, n.red). Ăștia de la AUR nu sunt ăia cu Dumnezeu, cu iubește-ți aproapele că merem la biserică, că vrem la biserică de Paști, că noi suntem ortodocși?...Și la biserică te învață să-l bagi în mă-sa pe altul? Te învață să te referi tu la mama altui om? Să înjuri mama altui om? Să înjuri alt om? (…) 

Ziceți, asta vă învață la bisericp? Ziceți acum că voi sunteți esența poporului român...nu sunteți, bă. Sunteți o spermogramă ratată a poporului român, a tot ce o însemnat mai rău din poporul ăsta s-o aurit dintr-o dată”. 

VEZI ȘI: VIDEO. Parlamentarii AUR au intervenit cu jigniri de interlopi, amenințări și urlete într-o conferință de presă a USR. Deputatul Dan Tănasă: „Am șosete rupte mai valoroase decât tine”/ „Dacă te bag în pi*** mă-tii, o să zici că am ceva cu tine”

Vezi video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.