Șoșoacă, traumatizată de campania de vaccinare din Parlament: "Nu sunt un parlamentar care a făcut rău României. Deci eu nu trebuie să mă vaccinez"


Șoșoacă, traumatizată de campania de vaccinare din Parlament: "Nu sunt un parlamentar care a făcut rău României. Deci eu nu trebuie să mă vaccinez"

În timp ce președintele AUR George Simion a precizat la Antena 3 că se va vaccina anti-COVID-19 "mai la final", când îi vine rândul, întrucât are doar 34 de ani și, totodată, așteaptă să vadă ce efecte secundare are vaccinul, senatoarea auristă Diana Șoșoacă a respins cu vehemență în repetate rânduri ideea de a accepta să se vaccineze. Într-o intervenție la România TV, Diana Șoșoacă a declarat marți seară că preferă să facă mișcare și să nu poarte "botniță sanitară", spunând că astfel corpul uman produce anticorpi, deci nu are nevoie de vaccin. La un moment dat, povestind o experiență din Parlament legat de campania de vaccinare, senatoarea AUR a zis mai în glumă, mai în serios, cel puțin într-o notă umoristică de proastă calitate, că doar parlamentarii care au făcut rău României se vaccinează. 

Șoșoacă: Eu nu mă vaccinez nici măcar de gripă. Și care e problema? Am făcut și gripe la viața mea și am trecut peste. Nu vă supărați, dar dacă eu mă vaccinez acum de gripă nu îmi garantează nimeni că la anul nu voi mai face gripă. Slavă Domnului, corpul nostru este făcut de Dumnezeu astfel încât să producă anticorpi. Mai ține și de noi să mai facem un pic de sport, să mai mergem fără mască ca să inhalăm aer curat, nu să stăm toată ziua cu botnița aia să ne inspirăm propriile bacterii și proprii viruși. (...) Trebuie obligatoriu să ni se spună care sunt efectele adverse, pe ce perioadă te imunizezi și ce implică acest vaccin. Astăzi la Parlament am rămas stupefiată să primesc pe WhatsApp o adresă de la Biroul Permanent al Senatului în care ni se comunica ce trebuie să aleg, între a mă vaccina la Parlament sau la medicul de familie. Opțiunea de a refuza vaccinul nu există. M-am dus la Claudiu Târziu și i-am spus "Claudiu tu trebuie să discuți chestiunea asta în Biroul Permanent". Veniseră și cu un tabel. Mi s-a spus "Te rog să te treci". Eu? Niciodată! Nu mă puteți obliga! Dați-mă în judecată să mă obligați pe mine să îmi trec CNP-ul, să îmi trec toate datele și să îmi mau dau și acordul pentru prelucrarea datelor personale. Cine nu știe, prelucrarea datelor la vaccinare, mai ales la o vaccinare care este sub lupă până în 2023, căci suntem cobai... Eu totuși nu sunt un parlamentar care a făcut rău României. Deci eu nu trebuie să mă vaccinez. 

Moderator: Îi împărțim pe parlamentarii ăia în cei care au făcut rău și care au făcut bine? 

Șoșoacă: Da, da, da. A fost un pic de glumă, domnule Ciutacu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.