Un 2014 moldovenesc. Igor Kremlinovici Kuliok, Rostov pe Don te așteaptă!


Un 2014 moldovenesc. Igor Kremlinovici Kuliok, Rostov pe Don te așteaptă!

La alegerile prezidențiale din 2014, Iohannis a câștigat datorită votului negativ. Ponta a enervat electoratul, în special Diaspora, care reprezintă familii despărțite și o resursă financiară. Pe scurt: emoția.

Acum, după turul 1 de la Chișinău, Dodon a super enervat electoratul, mai rău decât Ponta și chiar Dragnea, cu diferite mesaje:

- “electoratul paralel”

- “porumbelul și coțofana”

- “să le dăm la bot”

- bullying-ul & fake news & campania negativă care i-au explodat în față;

Emoția crează valul din adâncuri, iar Dodon a fost cel mai bun agent electoral al Maiei Sandu prin fiecare gest, mesaj și pliant. Mâine, va fi un vot negativ masiv. 

Igor Kremlinovici Kuliok, sa nu-ți uiți bagajul. Rostov pe Don te așteaptă!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.