Mănăstire s-a transformat în trompeta lui Ciolacu. Dovada jocurilor pe care le face fostul jurnalist în favoarea PSD


Mănăstire s-a transformat în trompeta lui Ciolacu. Dovada jocurilor pe care le face fostul jurnalist în favoarea PSD

În timp ce PSD mimează îngrijorarea privitor la epidemia COVID-19, inclusiv prin racolarea unor medici precum Streinu Cercel și Alexandru Rafila pe lista de candidați eligibili la alegerile parlamentare, Ciolacu&Tudose&Co., au fost surprinși, sâmbătă seară, la o masă mare, în interiorul unui restaurant din Sărata Monteoru, județul Buzău, încălcând normele referitoare la numărul maxim de persoane și distanțarea fizică. 

MAI MULTE DETALII: Marcel Ciolacu are deviație de caracter: minte de îngheață apele! Un martor de la restaurant povestește cât de hoțește s-au comportat pesediștii când s-au prins că au fost pozați/„Au tras draperiile, au încuiat ușa restaurantului, au stins lumina”

Dar ceea ce vrem să reliefăm în articol este faptul că Ciolacu, în plină campanie la parlamentare, beneficiază de sprijinul mai multor exponenți media, precum jurnalistul B1TV, Silviu Mănăstire, care deține site-ul PSNews. Concret, jurnalistul Ovidiu Albu (Aktual24) a dezvăluit, într-o postare pe Facebook, că PSNews a relatat inițial faptul că Ciolacu&Co. încalcă regulile sanitare, dar, la scurt timp după, articolul a fost șters de pe site, așa cum puteți observa în captura foto pe care o redăm în cele ce urmează: 

În acest context, reamintim că Mănăstire nu este la prima abatere, el fiind așa-zisul moderator al unei dezbateri dintre pesedistul Dan Tudorache și Clotilde Armand în campania de la alegerile locale, atunci când primul candidat menționat mai avea puțin și adormea, în timp ce pseudojurnalistul îmbrăcase haina de pesedist și o ataca disproporționat pe candidata USR-PLUS-PNL. 

Totodată, reiterăm că Mănăstire le-a ordonat subalternilor de la PSNews să ridiculizeze și să bagatelizeze investigațiile Libertatea și Rise Project privind clanurile interlope care controlează Sectorul 4 cu primar cu tot.

Libertatea: Silviu Mănăstire consideră că investigațiile Libertatea și Rise Project despre mafia clanurilor și a administrației din sectorul 4 sunt ”pistol cu apă” și că interlopii prezentați în uniformă de polițiști locali nu sunt adevărații interlopi. Site-ul PS News, al lui Silviu Mănăstire, a făcut propriile dezvăluiri jurnalistice despre sectorul 4: 21 iunie: Scăderea criminalității în sectorul 4 din Bucureşti, o realitate confirmată de Poliția națională. 19 iunie: GALERIE FOTO ”Schimbarea la față” a sectorului 4. Daniel Băluță: ”Cu ajutorul artei urbane, sectorul nostru devine mai vesel și parcă mai tânăr”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.