It ain’t over till the fat lady sings


It ain’t over till the fat lady sings

Acum exact 4 ani, toată presa internațională ne anunța cum Hillary Clinton, candidata democrată la președinția SUA, domina dezbaterile electorale. Trump era copleșit, pus să își justifice averea, să explice de ce a pipăit-o pe domnișoara Summer în 2007 și i-a băgat mâna sub fustă doamnei Kristin cu 20 de ani în urmă. Mai mult, un studiu făcut la acea vreme îl plasa pe Trump în top 10 riscuri globale, alături de războaie sau crize economice.

Hillary a condus în toate sondajele, inclusiv în cel din ziua alegerilor, în medie cu 10 procente, iar revista TIME i-a dedicat o copertă, pe care a scris “Prima femeie președinte”.

În toți acești 4 ani trecuți, au ieșit la iveală mare parte din minciunile, manipulările și faptele penale pe care tabăra democrată le-a instrumentat în perioada campaniei electorale din 2016. Hillary Clinton, prin Democratic National Committee a fabricat dosarul Trump - conexiunea rusă. Apare un informator, cu dovezi, care susține o operațiune de mituire a oficialităților, prin care s-au cedat Rusiei 20% din zăcămintele de uraniu aflate pe teritoriul SUA în schimbul câtorva sute de milioane de dolari oferite familiei Clinton și fundației pe care aceștia o dețin.  

Cu totul întâmplător, încep să se sinucidă persoane apropiate familiei Clinton, dar care hotărâseră să vorbească public despre faptele celor doi - Shawn Lucas, Victor Thorn, Jeffrey Epstein sunt doar câțiva dintr-o lungă serie de sinucideri misterioase și care au legătură direct cu familia Clinton.

Astăzi avem cu toții un déjà vu, pe care presa îl întreține cu o îndârjire demnă de o cauză mai bună. Trump e bătut în toate sondajele, e dominat în dezbateri și, evident, nu are nicio șansă. Puțini sunt cei care îndrăznesc să vorbească despre Sleepy Joe, despre fiul său Hunter și spăgile de milioane de dolari, despre legăturile cu China sau despre faptul că actualul candidat al democraților nu se află în cea mai bună formă, având probleme evidente de sănătate.

În acest moment, nici nu mai contează cine va câștiga alegerile din SUA. Ceea ce contează cu adevărat este momentul când analiștii și influensării mioritici vor trebui, din nou, să împacheteze frumos rahatul democrat, să-i pună fundă și să ascundă mirosul.    

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.