VIDEO Actorul Costel Cașcaval a cedat nervos: geamul mașinii în care se afla Rafila, lovit cu palma. "Pui de securist!"


VIDEO Actorul Costel Cașcaval a cedat nervos: geamul mașinii în care se afla Rafila, lovit cu palma. "Pui de securist!"

Candidatul PSD București pentru Camera Deputaților, medicul Alexandru Rafila, a fost luat în primire de doi protestatari, joi seară, în momentul în care ieșea din sediul televiziunii B1. Este vorba despre revoluționarul Marian Ceaușescu, respectiv actorul Costel Cașcaval. 

Revoluționarul Marian Ceaușescu a vrut să-i arate medicului pesedist pulanul cu care tatăl acestuia, torționarul Alexandru Rafila, șef al Securității Arad la sfârșitul anilor 40, i-a bătut pe țăranii răsculați din zona menționată anterior. Fără niciun fel de reacție, fiul torționarului Rafila s-a îndreptat către mașina care-l aștepta la colțul străzii. La un moment dat, actorul Costel Cașcaval a cedat nervos și a început să lovească geamul mașinii în care urcase Alexandru Rafila, medicul pesedist rămănând în continuare fără niciun fel de reacție în timp ce i se striga că reprezintă un "pui de securist". De precizat este că revoluționarul Marian Ceaușescu a încercat imediat să-l calmeze pe actorul Costel Cașcaval. 

CITIȚI ȘI: Medicul PSD-ist Alexandru Rafila, fiul unui lumpen criminal al Securității. ”A ucis partizani, a schingiuit familii nevinovate ca să spună unde se ascund aceștia, a dat foc locurilor unde se adăposteau, arzându-i de vii”. Colaboratorul NKVD-istului Mihai Weiss, aka ”Don Patricio”

"Domnule Rafila, în anul 2015, când ați făcut parte din Guvernul Ponta, cum a fost când oamenii de la Colectiv mureau și voi stăteați fără să interveniți? Să vă fie rușine, domnule Rafila", i-a strigat Marian Ceaușescu medicului pesedist. 

Vedeți video: 


Costel Cașcaval este un actor român, cunoscut în special din filmul lui Lucian Pintilie Terminus Paradis, unde interpretează rolul unui tânăr în perioada imediat post-revoluționară. Acesta a mai jucat și în serialul Umbre. (mai multe detalii AICI)

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.