Stamule, apel către votanții lui Băsescu: "Vă rog să vă puneți următoarele întrebări. În niciun scenariu fostul nostru președinte nu va câștiga alegerile!"


Stamule, apel către votanții lui Băsescu: "Vă rog să vă puneți următoarele întrebări. În niciun scenariu fostul nostru președinte nu va câștiga alegerile!"

Consilierul de stat în Cancelaria premierului și candidat pentru Consiliul Local al Sectorului 1, liberalul Tănase Stamule, a declarat luni că Traian Băsescu nu are nicio șansă, în niciun scenariu, să câștige bătălia pentru funcția de primar al Capitalei, iar pe cale de consecință orice vot pentru acesta echivalează cu un vot pentru Gabriela Firea.

În acest context, Stamule a lansat un apel către electoratul de dreapta care vrea să voteze cu Traian Băsescu să își pună o serie de întrebări înainte de a lua decizia finală.

Stamule, pe Facebook: "Orice vot pe care îl primește Traian Basescu și este luat de la Nicusor Dan, echivalează cu un vot pentru Gabriel Firea.

Știu că multora dintre voi le place stilul fostului președinte, le plac dezbaterile pe care acesta le provoacă și le place stilul lui de a comunica. Vă spun însă că în niciun scenariu fostul nostru președinte nu va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei ci doar o va ajuta pe doamna Firea să recupereze decalajul pe care îl are față de Nicusor Dan. Atunci când mergeți la vot și vă gândiți să votați cu Traian Basescu vă rog să vă puneți următoarele întrebări:

1. Mai vreți încă patru ani un primar care nu are nicio treabă cu orașul nostru?

2. Mai vreți încă patru ani un oraș plin de bâlciuri, de spoieli și în care nu se dezvoltă deloc infrastructura?

3. Mă vreți încă patru ani în care jumătate din blocuri nu au apă caldă fiindcă banii pentru refacerea rețelei de încălzire au fost cheltuiți cu petreceri și concerte inutile?

4. Mai vreți încă patru ani unde mii de incompetenți să primească salarii uriașe din companiile municipale, având singurul merit de a face parte din camarila actualului primar?

5. Mai vreți încă patru ani de haos urbanistic în care apar blocuri printre case și se strică efectiv structura cartierelor noastre?

6. Mă vreți încă patru ani de “revoluție în trafic”, semafoare nesincronizate și haos pe toate arterele principale?

7. Mai vreți încă patru ani de sfidare a cetățenilor prin promovarea unor proiecte care nu au legătură cu prioritățile orașului?

Dacă nu mai vreți nimic din aceste lucruri, atunci vă rog să votați inteligent și să alegeți singurul candidat care o poate învinge pe doamna Firea! Votați Nicusor Dan!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.