Digi24 TV, fake news grețos! Televiziunea quality MINTE că PSD-istul Dan Tudorache a construit un spital! Propagandă PSD pe bani publici


Digi24 TV, fake news grețos! Televiziunea quality MINTE că PSD-istul Dan Tudorache a construit un spital! Propagandă PSD pe bani publici

În timp ce panichează lumea și-i insultă pe români, zi de zi, mințind prin omisiune și nu numai, de parcă am fi cea mai murdară (la propriu), mai bătută în cap și mai inconștientă nație de pe planetă – asta în schimbul șpăgii faraonice primită de la guvern –, Digi24 TV se pretează să-i facă o campanie electorală destrăbălată primarului PSD-ist al Sectorului 1, controversatul Dan Tudorache.

Aceasta după ce Digi24 TV s-a cocalarizat agresiv de-a lungul ultimilor doi ani, epurând jurnaliști care nu știu să stea drepți și adoptând, în ultimele săptămâni, cea mai grețoasă și mai brutală politică editorială (conformistă până la cazarmă, avidă de bani publici și premeditat panicardă), în urma îndopării cu mita guvernamentală.

Europarlamentara USL Clotilde Armand avertizează, pe Facebook, că Digi24 TV promovează, mai nou, un fake news de proporții realizat chiar de PSD-istul Dan Tudorache, din banii cetățenilor.

Nici mai mult, nici mai puțin, deontologii Digi 24TV (aka Spaima TV pe bani publici) au difuzat un spot video cât se poate de electoral în care se susține că Tudorache le-ar fi construit bucureștenilor un... spital, și că totul este minunat. Da, în plin dezastru al sistemului de sănătate, Digi24 TV anunță că Tudorache salvează bucureșteni cu spitale care nu există!

Clotilde Armand explică, punctual și cu argumente, cum difuzează PSD-istul Dan Tudorache fake news-uri la Digi24 TV:

”Primarul PSD se ocupă cu promovarea fake-news din banii cetățenilor. Am văzut recent la televiziunea Digi24 difuzat un spot video despre spitalul ‹construit› de primarul pesedist în Sectorul 1. N-ar fi fost o problemă dacă acest spot video era unul de informare și nu un clip de propagandă PSD. De ce spun asta? Pentru că totul este fals în acel clip. Ne este prezentat un spital realizat în 3D (foarte bine făcut) iar textul spune că avem deja acest spital construit și totul este minunat.

Oameni buni, nu mai difuzați așa ceva. Este fake-news din banii publici. Spitalul NU EXISTĂ, NU ESTE CONSTRUIT! Este la fel de real ca spitalele regionale construite de Dragnea...

În urmă cu 2 ani primarul PSD a înființat ''Compania De Investitii și Dezvoltare în Sănătate și Domenii de Interes Public Privat''. Această companie cu un buget de 290 milioane lei avea obiectiv principal să construiască un spital. Realitatea? După 2 ani primarul a construit un spital din hârtie, o machetă. Și un spot video fals. Atât”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.