Secretar de stat în guvernul PNL, Raed Arafat face campanie electorală pentru PSD fără pic de rușine! Cazul Băluță


Secretar de stat în guvernul PNL, Raed Arafat face campanie electorală pentru PSD fără pic de rușine! Cazul Băluță

În timp ce PNL îl menține pe controversatul Raed Arafat, din rațiuni ce ne scapă, în funcția de secretar de stat al DSU, acesta face campanie pentru PSD fără pic de rușine, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook:

”Agerpres: Raed Arafat a vizitat, vineri, alături de primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluţă, şantierul de la noua Unitate de primiri urgenţe de la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Nu, nu e campanie electorală pentru primarul PSD al sectorului 4, care nu are nici o treabă cu acest spital, subordonat Ministerului Sănătății.

Foarte bine face PNL că-l menține pe Arafat în funcția de secretar de stat al DSU. Omul face campanie pentru PSD fără rușine. În câteva luni, omul va defila - din nou! - cu pozele candidaților PSD și, concomitent, va conduce, de facto, și ministerul de Interne în guvernul Orban. Nu cred că e vreun naiv care-și închipuie că băietul ăla în geacă de piele de libelulă chiar conduce ceva”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.