GALERIE FOTO Țara arde, PSD e în campanie electorală. Ciolacu aruncă cu banii românilor pentru a propaga mesaje apocaliptice pe fondul crizei


GALERIE FOTO Țara arde, PSD e în campanie electorală. Ciolacu aruncă cu banii românilor pentru a propaga mesaje apocaliptice pe fondul crizei

Jurnalista Mădălina Roșca semnalează că PSD risipește bani publici pentru a propaga pe internet tot soiul de mesaje apocaliptice pentru a panica populația în contextul epidemiei de coronavirus și pentru a-și face campanie electorală. 

Mădălina Roșca, pe Facebook: "Pe ce mai aruncă cu banii Partidul Social Democrat: în continuare pe reclame online la mizeria asta cu Ciolacu chinuindu-se să citească bâlbâit de pe foaie dejecții despre cum vine apocalipsa, dar doar PSD face și drege.

Pe astea ANCOMul lui Grindeanu nu le mai vede".

Subliniem că PSD a încasat în 2019 aproape 144 de milioane de lei de la bugetul de stat pentru funcționarea sa. În continuare, PSD primește sume uriașe în fiecare lună, din bani publici. În anul 2020, Autoritatea Electorală Permanentă a estimat că PSD va primi peste 85 de milioane de lei din banii românilor.

Jurnalista a prezentat și o galerie foto cu mesajele electorale sponsorizate de PSD pe Youtube:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.