VIDEO Parlamentarii precum "Ciordache" nu pot fura sticlele cu dezinfectant, întrucât au fost lipite de mese


VIDEO Parlamentarii precum "Ciordache" nu pot fura sticlele cu dezinfectant, întrucât au fost lipite de mese

Răzvan Chiruță, jurnalist Newsweek, relatează într-o postare pe Facebook că angajații Camerei Deputaților, de frica răspândirii coronavirusului, au pus pe holuri sticle cu dezinfectant, pe care le-au lipit de mesele de marmură pentru a nu fi furate din cauza "coruptovirusului", mult prea prezent prin Parlament. 

Răzvan Chiruță, pe Facebook: "Angajații Camerei Deputaților au pus pe holuri sticluțe cu dezinfectant, să nu se îmbolnăvească dragii noștri politicieni.

Numai că au lipit sticlele de mesele de marmură, să nu dispară.  :D

Gestul e cumva de înțeles, la câți hoți sunt printre deputați.

LE: Am pus și video, dacă nu credeți". 

Puteți accesa filmarea AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.