Șef al ANCOM, Sorin Grindeanu participă la ședințele PSD deși legea îi interzice activitatea politică. Apucături de hienă socialistă


Șef al ANCOM, Sorin Grindeanu participă la ședințele PSD deși legea îi interzice activitatea politică. Apucături de hienă socialistă

Politologul și profesorul Cătălin Avramescu avertizează, pe Facebook, că ”hiena socialistă” Sorin Grindeanu participă la ședințele PSD și are activitate politică, anunțându-și revenirea în forță, deși e încă șef la ANCOM, iar legea îi interzice activitatea politică.

”Personajul penibil care este Sorin Grindeanu (apropos, unde este <teza de doctorat> a acestui individ?) participă la ședințele PSD, anunțându-și revenirea.

Problema este că deocamdată este președintele Autorității Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), iar legea îi interzice activitatea politică.

Dar de când legea a fost o piedică pentru hienele socialiste?

Foamea e mare”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.