Klaus Iohannis, mesaj ferm de la Londra: Abordarea NATO față de Rusia a rămas neschimbată


Klaus Iohannis, mesaj ferm de la Londra: Abordarea NATO față de Rusia a rămas neschimbată

Președintele Klaus Iohannis participă zilele acestea la Summitul NATO de la Londra. În acest context, Iohannis a declarat, miercuri, că abordarea NATO față de Rusia a rămas neschimbată. Acesta a susținut totuși că în cadrul Summitului NATO a fost subliniată nevoia unei comunicări mai bune cu Rusia, conform mediafax.ro.

„Abordarea față de Rusia a rămas neschimbată și nu vedem de ce ar trebui să schimbăm acum această abordare. (...) Abordarea NATO este exact aceeași pe care am avut-o și până acum, o abordare de consolidare a flancului estic și în acest fel evident se poate da sentimentul de siguranță și garanția de securitate a membrilor NATO de pe flancul estic”, a spus Klaus Iohannis, după Summitul NATO.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.