Bogdan Chirieac, disperat din cauza lui Klaus Iohannis. Trompeta PSD a mers cu șuba în emisiune pentru a se lupta cu viforul liberal


Bogdan Chirieac, disperat din cauza lui Klaus Iohannis. Trompeta PSD a mers cu șuba în emisiune pentru a se lupta cu viforul liberal

Bogdan Chirieac, zis și "Morsa Competentă", este disperat că președintele Klaus Iohannis a obținut al doilea mandat. Astfel, propagandistul PSD s-a prezentat într-o emisiune la România TV îmbrăcat cu o șubă și cu gluga pe cap ca să arate că vin vremuri grele din pricina faptului că la Cotroceni se află în continuare Klaus Iohannis, iar la Palatul Victoria este instalată o guvernare PNL.

"Este foarte mare ̶s̶u̶p̶ă̶r̶a̶r̶e̶a̶ disperarea în tabară pro-Dăncilă.
“Am venit foarte bine echipat fiindcă vremurile vor fi de aşa natură în România în perioada următoare”, Bogdan Chirieac, în emisiune la Victor Ciutacu", conform jurnalistului Stoica Ionel. 

Bogdan Chirieac suferă extrem de mult din pricina alegerilor prezidențiale, întrucât el era cel care spunea la Antena 3 că președintele Klaus Iohannins nu doar că nu va câștiga al doilea mandat la Cotroceni, dar nu va prinde nici al doilea tur al prezidențialelor. 

De altfel, amintim că Bogdan Chireac a fost mufat în 2018 la banii PSD, în epoca lui Liviu Dragnea, actual pușcăriaș. Iată ce spunea publicația Newsweek într-o amplă investigație (o puteți citi complet AICI)"Un alt beneficiar este „jurnalistul" și „analistul" Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a încasat anul acesta de la PSD nu mai puțin de 1.157.149 de lei".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.