Dan Barna nu dă curs fuziunii USR-PLUS ca obiectiv "pe termen scurt"


Dan Barna nu dă curs fuziunii USR-PLUS ca obiectiv "pe termen scurt"

Liderul USR Dan Barna a precizat miercuri că nu ia în calcul, pe termen scurt, fuziunea cu PLUS, ci consolidarea Alianței USR-PLUS în perspectiva obținerii unui scor bun la alegerile locale. 

CITIȚI ȘI: Votul din USR s-a încheiat. Dan Barna rămâne președintele partidului

Totodată, Dan Barna a subiniat că o fuziune a USR cu PLUS poate fi ulterior o soluție în perspectiva guvernării. 

"Pe termen scurt obiectivul general este de a face această alianță să funcționeze pentru a avea un rezultat cât mai bun la locale, toată lumea fiind de acord că într-un orizont ulterior și fuziunea poate să fie o dezvoltare firească a perspectivei de guvernare. Pe termen scurt suntem în logica de a întări această alianță și de a o face și mai puternică", a declarat Dan Barna. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.