Rareș Bogdan îl pune la zid pe sinistrul Toader: "Îi amintesc acestui individ mizerabil că și din cauza lui, pe străzile României de astăzi se află 21.049 de infractori eliberați înainte de termen!"


Rareș Bogdan îl pune la zid pe sinistrul Toader: "Îi amintesc acestui individ mizerabil că și din cauza lui, pe străzile României de astăzi se află 21.049 de infractori eliberați înainte de termen!"

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, încearcă iar să se spele de vina pe care o are în legătură cu recursul compensatoriu și tâlharii, violatorii și criminalii eliberați prin această lege.

CITIȚI ȘI: Fostul „sinistru al Justiției, rectorul Tudorel, îl dă în judecată pe Rareș Bogdan pentru vehicularea unui „neadevăr”

Mai mult, Tudorel Toader anunță că îi va da în judecată pe liberalii Cătălin Predoiu și Rareș Bogdan, întrucât sunt doi dintre cei care au susţinut public că legea recursului compensatoriu ar fi fost iniţiată în perioada când conducea Ministerul Justiţiei.

În replică, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îi transmite lui Tudorel Toader "că și din cauza lui, pe străzile României de astăzi se află 21.049 de infractori eliberați înainte de termen până în luna septembrie".

"Autorul moral și cel care a desăvârșit acțiunea de eliberare a peste 21.000 de infractori pe străzile României anunță că m-a acționat în judecată. Sluga lui Dragnea, Nicolicea, Șerban, Iordache, Bacalbașa și Codrin are un tupeu de nedescris în continuate. Îi amintesc acestui individ mizerabil că și din cauza lui, pe străzile României de astăzi se află 21.049 de infractori eliberați înainte de termen până în luna septembrie. Cu 3000 mai mulți decât în iunie.

Mai concret:

943 criminali, 110 pedofili, 634 violatori, 2.300 de tâlhari.

1.877 au fost încarcerati din nou, fie pentru că au comis noi fapte grave, fie pentru că au fost condamnate în alte dosare.

507 dintre infractorii eliberaţi au comis noi fapte violente: 47 de omoruri, 357 tâlharii, 47 de violuri", spune liberalul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.