Megalomania pesedistului Daniel Florea: 820 milioane lei pentru amenajarea spațiilor verzi din Sectorul 5


Megalomania pesedistului Daniel Florea: 820 milioane lei pentru amenajarea spațiilor verzi din Sectorul 5

Pentru pesedistul Daniel Florea, banii par că îl dau afară din Primăria Sectorului 5 București. Instituția condusă de acesta  a scos la licitație un contract – cadru pe patru ani pentru amenajarea spațiilor verzi cu o valoare estimată între 10.5 milioane de lei (minim) și 820 de milioane de lei (maxim), potrivit unui anunț pe platforma electronică Sicap remarcat de organizația PLUS de sector și citat de g4media.ro

Concret, contractul – cadru este împărțit în trei loturi:

1. PARCURI ȘI SPAȚIU VERDE- LOCURI DE JOACĂ ȘI AGREMENT

2. PELUZE, SQUARURI, ALINIAMENTE

3. GRADINI BLOCURI

PLUS Sectorul 5 consideră că banii sunt destinați clientelei sale politice: ”Daniel Florea dă un ultim tun și se pregătește să atribuie clientelei sale politice peste 820 milioane lei pentru amenajarea spațiilor verzi din Sectorul 5”, arată PLUS Sectorul 5.

Astfel, dacă primăria acordă acest contract-cadru, viitorul primar al sectorului va fi obligat ca pe durata întregului său mandat să respecte prevederile negociate de Daniel Florea. Data limită pentru depunerea ofertelor este 8 noiembrie 2019.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.