Numirea lui Kovesi la șefia Parchetului European isterizează propaganda putinistă! Pușcăriașul Adrian Severin delirează că România ar trebui să se retragă din cooperarea consolidată cu UE


Numirea lui Kovesi la șefia Parchetului European isterizează propaganda putinistă! Pușcăriașul Adrian Severin delirează că România ar trebui să se retragă din cooperarea consolidată cu UE

Validarea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef european i-a scandalizat la culme pe propagandiștii putiniști, care fac spume ca posedații.

Bunăoară, fostul pușcăriaș Adrian Severin (odinioară ideolog al PSD) își demonstrează din nou istețimea care l-a făcut celebru solicitând retragerea României din cooperarea consolidată cu UE.

Vă amintim că această inepție este doar cea mai recentă mizerie debitată de anti-europeanul agresiv Adrian Severin, care s-a făcut remarcat de-a lungul ultimilor ani prin cele mai golonăști scenarii și fake news-uri de factură putinistă.

Iată ce a halucinat incorigibilul Severin, pe Facebook:

”În cadrul unui concurs <aranjat>, s-a decis numirea lui Koveși în funcția de procuror european, în ciuda problemelor sale cu justiția. Se impune retragerea din cooperarea consolidată”.

Fiindcă nici nu s-ar fi putut altfel, mizeria fostului pușcăriaș Severin (adorator al Răsăritului așa-zis ”viu”) a fost preluată degrabă pe frontispiciul platformei manipulatorii Sputnik.md, sub semnătura lătrăului comunistoid Dragoș Dumitriu, mai vechiul nostru client.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.