VIDEO Un lacheu de-al Vioricăi l-a bruscat pe Marian Ceaușescu. Ulterior, valetul pesedist le-a ordonat jandarmilor să-l ridice pe protestatar


VIDEO Un lacheu de-al Vioricăi l-a bruscat pe Marian Ceaușescu. Ulterior, valetul pesedist le-a ordonat jandarmilor să-l ridice pe protestatar

Prezidențiabila PSD Viorica Dăncilă a depus joi,19 septembrie, semnăturile necesare candidaturii la alegerile din noiembrie.

Desigur că Viorica nu a uitat acasă nici analfabetismul, comițând o nouă gafă de proporții și anume "nici o mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul", dar nici armata de aplaudaci care au fost prezenți în fața Biroului Electoral Central pentru a juca într-o scenetă tipic comunistă. 

Printre aghiotanții Vioricăi se afla și un individ solid care a reacționat agresiv în raport cu protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu. Protestatarul a scandat "Demisia!" în timp ce Viorica Dăncilă sosea la BEC, iar respectivul lacheu al premierului a început să tragă de Marian Ceaușescu pentru a-l îndepărta din mulțime

În cele din urmă, cu un tupeu fantastic, valetul Vioricăi Dăncilă s-a îndreptat către jandarmii prezenți pentru a le ordona ca protestatarul Marian Ceaușescu să fie ridicat și băgat în dubă, dar forțele de ordine nu l-au ascultat, căci în zonă se aflau multe camere de filmat și nu puteau să riște să intervină într-un mod abuziv.

Redăm video cu momentul în care aghiotantul Vioricăi Dăncilă le ordonă jandarmilor să-l ridice pe Marian Ceaușescu:Urmăriți video de la 03:25 cu scena în care protestatarul e bruscat:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.