FOTO șocante! Pesediștii PLM și Zetea și-au lipit portretele pe o masă kichioasă dedicată memoriei haiducului Pintea! Imbecilitatea și batjocura PSD


FOTO șocante! Pesediștii PLM și Zetea și-au lipit portretele pe o masă kichioasă dedicată memoriei haiducului Pintea! Imbecilitatea și batjocura PSD

În contextul scandalul generat de apariția numelui premierului Viorica Dăncilă pe o deja notorie placă comemorativă expusă cu tam-tam pe fațada unei școli din Maramureș, diplomatul, profesorul universitar și publicistul Ciprian Mihali – fost ambasador al României în Senegal – atrage atenția, pe Facebook, cu privire la o altă enormitate scabroasă marca PSD.

Nici mai mult, nici mai puțin, potrivit fotografiilor postate de Ciprian Mihali, PSD-iștii Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, Liviu Marian Pop, fost ministru al Educației (poreclit PLM) și deputatul Gheorghe Șimon au găsit de cuviință să ”ctitorească” din bani publici o oribilă masă (împopoțonată cu materiale de proastă calitate) pe care i-au dedicat-o… haiducului Grigore Pintea, zis ”Viteazul”.

De parcă n-ar fi fost de ajuns punerea în practică a acestei idei cel puțin năstrușnice, cei trei PSD-iști numiți mai sus s-au pretat să își afișeze și pozele color, în chenar rotunjit, pe această monstruozitate intitulată, țineți-vă bine, ”Operă Cultural Istorică”. De pe aceeași placă comemorativă aflăm cu stupoare că masa cu pricina (deja iremediabil deteriorată) a apărut grație eforturilor însumate ale unui ”constructor”, ale unui ”pictor” și ale unui ”sculptor” – numele acestora sunt aliniate sub PLM&Co.

Vă prezentăm comentariul profesorului Ciprian Mihali:

”În așteptarea unui reportaj iminent de la fața locului, am oroarea să vă prezint această nouă placă omagială a voievozilor maramureșeni, pre numele lor Zetea și PLM.

Marii eroi contemporani ai neamului românesc au ctitorit de această dată nu o școală, nu un drum, nu un spital, ci o MASĂ. Da, o masă asemănătoare cu mesele de ping pong din spatele blocului, cam de aceleași dimensiuni, dar de o calitate mult mai proastă.

Imbecilitatea și batjocura chiar nu au limite. Iar noi nici nu ne dăm seama cât de mult putem decădea. Probabil că încă nu am văzut totul câtă vreme astfel de specimene se pot înconjura de slugi bucuroase în fiecare sat și oraș din țara asta”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.