EXCLUSIV Candidatura la Cotroceni a dubiosului Cumpănașu, pregătită în laboratoarele PSD! ONG-istul care se cațără pe cadavre


EXCLUSIV Candidatura la Cotroceni a dubiosului Cumpănașu, pregătită în laboratoarele PSD! ONG-istul care se cațără pe cadavre

Nesimțire fără precedent în politica românească: controversatul ong-ist Alexandru Cumpănașu se cațără pe tragedia propriei nepoate și-și anunță candidatura la președinția României!

Potrivit surselor Podul.ro, candidatura lui Cumpănașu a fost clocită în laboratoarele PSD, ca răspuns la lansarea prezidențiabilului Pro România-ALDE, actorașul comunistoid Mircea Diaconu. Mutarea vine în contextul în care grupări din PSD caută o alternativă la Viorica Dăncilă, despre care până și sociologul de casă Pieleanu a spus că nu are șanse să joace finala prezidențialelor. În funcție de negocierile și reglările de conturi din PSD, dacă facțiunea care îi cere Vioricăi Dăncilă retragerea din cursa pentru Cotroceni va fi surclasată în perioada imediat următoare, Cumpănașu poate fi potolit ușor cu o sinecură sau alta, mai ales că el a trâmbițat deja că va lansa și o fundație, despre care nu a mai spus nimic după aceea.

Baronii consideră că unchiul Alexandrei poate accede fără probleme în turul al doilea al bătăliei pentru Cotroceni, având în vedere că va politiza fără scrupule ororile de la Caracal, la fel ca și până acum. Inițial, Cumpănașu va clama independența, dar lideri ai PSD se vor implica activ în strângerea de semnături necesare acestei aventuri scabroase.

Oare nu tocmai partidul celor trei trandafiri i-a alocat eroului Alex Cumpănașu cogeamitea jeepanul Touareg și gărzi personale de la Jandarmerie, ca nu cumva să fie răpit, vândut și supus la cine știe ce perversiuni abominabile? Oare nu ministra PSD-istă Sorina Pintea îi dă raportul lui Cumpănașu și trimite Corpul de Control oriunde își azvârle unchiul degetul arătător sau mijlociu? Oare nu l-a îndemnat public Ion Cristoiu - marele analist invitat la Congresul PSD - pe Cumpănașu să candideze la funcția supremă în stat?

Joi, Cumpănașu și-a anunțat candidatura într-un live caraghios, plin de agramatisme, minciuni și populisme ieftine, pe Facebook, prezentându-se drept un erou al luptei împotriva clanurilor mafiote și al rețelelor de trafic de persoane, ceea ce este de-a dreptul penibil.

De notat că unchiul Cumpănașu atacă, în special, procuratorii și DIICOT, lovind deseori și în DNA, preluând astfel mai vechiul discurs al PSD pe care încearcă să-l justifice prin oribilele crime de la Caracal, pozând în justițiar independent - un fel de noaptea minții.

Incalificabil este și că aceste atacuri virulente și cu adresă ale lui Cumpănașu (preluate pe bandă rulantă de trompetele Antenei 3 și nu numai) produc slăbirea instituțiilor care luptă împotriva crimei organizate, și toate astea la adăpostul unui discurs justițiar mincinos și ipocrit peste măsură, care, în realitate, produce un pervers și imoral efect contrar.

Ca o pată de culoare, precizăm și că nu este absolut deloc clar, în absența unui CV și a unor clarificări publice, dacă Alexandru Cumpănașu are, într-adevăr, studii superioare. Modul în care vorbește multiplică semnele de întrebare. Exponențial.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.