DEZASTRU TOTAL pentru Tăriceanu: jumătate din parlamentarii ALDE au semnat adeziuni la PSD și Pro România! Umilit de Dăncilă și baroni


DEZASTRU TOTAL pentru Tăriceanu: jumătate din parlamentarii ALDE au semnat adeziuni la PSD și Pro România! Umilit de Dăncilă și baroni

Sociologul și scriitorul Sebastian Lăzăroiu dezvăluie, pe Facebook, că deține informații potrivit cărora jumătate dintre parlamentarii lui Călin Popescu-Tăriceanu și-au bătut în cuie plecarea la PSD și la Pro România, semnând deja adeziuni în acest sens.

Astfel se explică, potrivit sociologului, și usturătoarea bătaie de joc la care l-a supus ”neconflictuala” Viorica Dăncilă pe ”aliatul” Tăriceanu, luni, când l-a lăsat să o aștepte degeaba, și fără vreaun rezultat, cât de mic, la așa-zisa ședință a coaliției de guvernământ PSD-ALDE, care oricum nu mai este funcțională de la alegerile europarlamentare.

”Viorica își permite. Din ce știu eu, jumătate din parlamentarii ALDE au semnat deja adeziuni la PSD și Pro România”, scrie Sebastian Lăzăroiu, într-un comentariu la o postare proprie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.