Teodorovici se simte ca un tată pentru Dragnea: A fost al nostru, cu bune şi cu rele. Dai afară un copil care îți greșește în casă?


Teodorovici se simte ca un tată pentru Dragnea: A fost al nostru, cu bune şi cu rele. Dai afară un copil care îți greșește în casă?

Ministrul Finanțelor Eugen Orlando Teodorovici a declarat marți la Craiova că Liviu Dragnea este ca "un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea" și că de fapt fostul președinte al PSD a făcut multe lucruri bune. 

"Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie. (…) A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus", a declarat Eugen Teodorovici, conform EuroActiv.

Totodată, Orlando a spus despre Claudiu Manda că este cel mai chiparos europarlamentar și că reprezintă o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European. 

"Claudiu este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuşi este un câştig pentru noi ca ţară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulţi vor fi uimiţi de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge şi de a spune despre România”, a mai spus Teodorovici.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.