Nici un premier român n-a auzit asemenea cuvinte din partea lui Merkel! Cea mai puternică femeie din Europa laudă curajul Maiei Sandu


Nici un premier român n-a auzit asemenea cuvinte din partea lui Merkel! Cea mai puternică femeie din Europa laudă curajul Maiei Sandu

Cancelarul Germaniei i-a trimis un mesaj de felicitare Maiei Sandu, după ce aceasta a preluat conducerea Executivului de la Chișinău, mesaj în care vorbește despre curajul și energia noului premier al Republicii Moldova.

”Vă felicit pentru alegerea dvs. Curajul, energia și rezistența personală au contribuit la soluționarea pașnică a crizei constituționale”, i-a scris cancelarul Germaniei Maiei Sandu.

Merkel a invitat-o pe Maia Sandu la Berlin – invitație pe care Viorica Dăncilă și-o dorește de mult timp, dar nu a primit-o niciodată – și a asigurat-o de susținerea guvernului Germaniei.

Țara dumneavoastră se confruntă acum cu provocări politice și economice majore. În efortul dumneavoastră de a realiza reforme pro-europene, democratice și orientate spre viitor, guvernul federal vă va ajuta cu plăcere. Mă bucur să vă întâlnesc în curând la Berlin”, a scris Merkel.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.