Gabrielei Firea nu-i mai plac selfie-urile. Mii de euro din bani publici, "investiți" pe servicii de fotografie


Gabrielei Firea nu-i mai plac selfie-urile. Mii de euro din bani publici, "investiți" pe servicii de fotografie

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, continuă cu cheltuirea banilor publici pe tot felul de lucruri inutile, sfidând astfel repetat cetățenii Bucureștiului.

Ultima risipă financiară a fost sesizată de USR-ista Clotilde Armand. Concret, Gabriela Firea va achiziționa cu 10.634 de euro "servicii de fotografie și servicii conexe".

"Ce mai face dna Firea la Primărie? Achiziționează ''Servicii de fotografiere și servicii conexe'' în valoare de 10.000 euro. Probabil că vrea să fotografieze revoluția din trafic.
Make a photo?", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.